Zabava

"Niko se ne hvali svojom ženom kao on" Dragana Mirković otkrila šta je sve DOŽIVJELA OD TONIJA tokom njihovog braka

Muzička zvijezda Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijelić, razvode se poslIJe 24 godine braka, a ona je nedavno priznala da su se odavno rastali i da već tri godine ne žive zajedno.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, ZORAN ILIĆ / RINGIER

Njihova djeca, sin Marko i Kćerka Manuela, ostali su sa pjevačicom u Austriji, dok se Markov potez da otprati oca sa društvenih mreža naširoko komentariše.

Dragana Mirković u posljednje vrijeme o Toniju priča hladno i potpuno drugačije nego prije, a njihovu ljubav je ranije često opisivala bajkovito.

Pročitajte još

– Jao, moj Toni… O, Bože dragi, niko se ne hvali svojom ženom kao on! (smijeh) To je, znači… Kad bih vam pokazala neke stvari… On se druži sada sa Van Damom, glumcem, njegovim prijateljima, kolegama iz Amerike, Francuske… Sada svi oni znaju za Draganu Mirković i prate me na Instagramu! Znači, to je nevjerovatno da su me zapratili, mi se tako dopisujemo, jedva čekamo da se upoznamo i tako to… (smijeh) Tako da, kad kažem, Toni kad počne da priča o meni… Tu odmah zamislite sve vau, i morate da me zapratite! – pričala je svojevremeno za Objektiv.

Toni Bijelić i Dragana Mirković
FOTO: NSTAGRAM / DRUSTVENE MREZE/SCREENSHOT

Na društvenim mrežama je, inače, isplivala Draganina objava od prije godinu i po dana, u kojoj dijeli zajedničke slike sa Tonijem, iako su, kako je sama priznala, tad uveliko bili rastavljeni.

– Srećna godišnjica braka, ljubavi! – poručivala je tom prilikom Dragana.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu