Zabava

PJEVAČICA ODGOVORILA NA PROZIVKE "Nisam mogla da se radujem rođenju sina"

Pjevačica Biljana Sečivanović udala se juče za svog izabranika Aleksandra Nedića, a mnogi su joj na društvenim mrežama upućivali negativne komentare, govoreći da joj suprug izgleda "kao da može da joj bude djed".

PJEVAČICA ODGOVORILA NA PROZIVKE "Nisam mogla da se radujem rođenju sina"
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

Biljana se, međutim, na ovo ne obazire previše već, po svemu sudeći, uživa u svojoj sreći.

Iako danas ima širok osmijeh na licu, nije uvijek bilo tako – u prošlosti je doživjela veliku porodičnu tragediju i to baš na dan kada je rodila svog sina.

Naime, nekoliko sati prije rođenja sina Mateje, kog je rodila u Austriji, Biljana je saznala da je njen sestrić preminuo, te da će sahrana biti baš na dan kada se ona porađa.

Svaka godina i proslava, kako i sama kaže, podsjeti je na to.

– Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donijela na svijet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tj. sina moje rođene sestre Nikolu – kroz suze je ispričala Biljana svojevremeno gostujući u jednoj emisiji.

Nastavila je Biljana svoju priču.

– Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već vidjela koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo poslije toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svijetu bez igdje ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podsjeća na taj trenutak.

Biljana se, podsetimo, proslavila u takmičenju “Zvezde Granda”, sina je dobila sa prethodnim partnerom, a sa sadašnjim suprugom Aleksandrom je u ljubavi tri godine, prenosi Blic.

– Konačno da mogu da kažem da nisam sama i da imam podršku, da imam oslonac, da imam ljubav, da imam pažnju, da imam sve ono što jedna žena poželi – izjavila je ona o Aleksandru jednom prilikom.