Zabava

"NISAM OPROSTILA SLOBI" Kijina majka surovo o bivšem zetu i patnji kroz koju je Kockareva prošla

Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, sinoć je u "Zadruzi 4" progovorila o bivšem zetu Slobi Radanoviću i njegovoj aferi sa Lunom Đogani.

"NISAM OPROSTILA SLOBI" Kijina majka surovo o bivšem zetu i patnji kroz koju je Kockareva prošla
FOTO: MILAN ILIĆ, VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

Da li ste oprostili Miljani i što vas je izvrijeđala i što vas je uporedila sa Lunom Đogani? – glasilo je najprije pitanje novinara za Nadicu.

Nadica je odgovorila da nije čula da je uvrijedila.

– Ja nju doživljavam na neki specifičan način. Ja nju razumijem, to je sve šou biznis, to se tako desilo. Bilo mi je žao kako je ona to doživjela – rekla je Nadica.

FOTO: Z. ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: Z. ILIĆ/RAS SRBIJA

Na pitanje da li biste oprostili Slobi i Luni što su na neki način upropastili život Kiji, ona je rekla:

– Sve što sam prošla kroz “keca” (Zadrugu 1), mediji su bili sa mnom. Ja nisam zamjerala ni tada, jer sam usmjerila ljubav ka mom djetetu. Oprostila sam im sve, neka ide svako svojim putem. Ona je bila u prolazu, te njihove velike ljubavi došlo, pa prošlo. A Bobi našem, što je iz naše kuće otišao u rijaliti, skoro sam počela da razmišljam, neki čemer je ostao u želucu. Mislim, evo, javno ću reći, nisam mu oprostila. Kada sam sada ušla ovdje, osjećala sam se loše – objasnila je Nadica.

Ona je dodala da je Kija dosta puta patila, piše Blic.

– Koliko voli, toliko pati. Ja sam osjetljiva na nju, znate i iz kojih razloga. Ja sam samohrana majka, ne volim da se svađam sa ženama, volim borbene žene. Moje dijete je prošlo kroz pakao, ali mi je obećala da ćemo se više smejati – rekla je Kijina majka.