Gradovi

"NISAM POTKUPLJEN, NI UCIJENJEN" Kandidat SDS u Bijeljini poručio da će saslušati sve građane

Kandidat Srpske demokratske stranke za gradonačelnika Bijeljine, Ljubiša Petrović, poručio je da za trenutni sastav većine u Bijeljini niko od građana nije glasao.

"NISAM POTKUPLJEN, NI  UCIJENJEN" Kandidat SDS u Bijeljini poručio da će saslušati sve građane
FOTO: SDS

Na predstojećim izborima tražim podršku glasača, vlasti i opozicije u Bijeljini koji su prevareni političkim dilovima različitih aktera. Ja sam slobodouman, nisam potkupljen, nisam ucijenjen. Spreman sam podjednako raditi za interese svih građana – istakao je Petrović, saopšteno je iz SDS.

Dodaje da je vrijeme da otvoreno razgovara sa svim građanima Bijeljine “koji znaju da su prevareni politikanstvom različitih ljudi u Bijeljini tokom ove godine”.

On je naglasio da je spreman uložiti sav svoj intelektualni, organizacioni, stručni i svaki drugi napor za bolju i napredniju Bijeljinu.

– Vrijeme je za temeljne promjene u gradu koje će ostati, u smislu da se svaki pojedinac osjeća priznatim. Spreman sam i saslušati, predlagati rješenja i mukotrpno, marljivo raditi u interesu svih građana Bijeljine  – istakao je Petrović.

Kandidat SDS  za gradonačelnika Bijeljine je istakao da podrška poljoprivrednicima u Bijeljini mora biti značajnija.

– Odgovorno tvrdim da sredstava u Agrarnom fondu ima dovoljno da bi mogao da se ispoštuje daleko veći broj poljoprivrednika sa daleko većim sredstvima – da podsticaj po utovljenom grlu ne bude 60 ili 70 КM za poljoprivrednika koji ga hrani 11 do 12 mjeseci mukotrpno. Taj podsticaj Agrarnog fonda mora da bude 250 КM – naglasio Petrović.

Pročitajte još

Petrović je poručio da kao ljekar razumije probleme sa kojima se susreo zdravstveni sektor i zdravstveni radnici tokom epidemije korona virusa.

– Vrlo dobro znam kako je zdravstvenim radnicima kada moraju raditi i po osam sati u zaštitnim odijelima. Znam kako je boriti se za ljudski život. Moja podrška mojim kolegama, zdravstvenim radnicima, neće izostati – zaključio je on.