Zabava

"NISAM VIŠE SLOBODNA" Indi se transformisala, a onda otkrila ko je njen novi momak

Indira Aradinović Indi prošla je kroz pravi pakao nakon operacije smanjenja želuca, zbog čega se praktično borila za život.

"NISAM VIŠE SLOBODNA" Indi se transformisala, a onda otkrila ko je njen novi momak
FOTO: INDY_ARA_INDIRA /INSTAGRAM SCREENSHOT

Međutim, to je sve sada iza nje i pjevačica izgleda nikad bolje, a i u ljubavi joj cvjetaju ruže.

– Trudim se da svakim danom izgledam što glamuroznije, što ljepše, da sa novom linijom dovedem sebe u red. Mi žene smo grešne, volimo i slatkiše, volimo i slano, nekad kad se zadržimo vikend i do kasno, moram da budem do šest ujutru budna, desi mi se tako. Najveću podršku imam od majke i sestre Edite, ona je stalno u brizi da kilogrami ne odu previše, pa me pita stalno jesam li gladna – rekla je ona u “Premijeri”, pa nastavila:

FOTO: INDY/INSTAGRAM SCREENSHOT
FOTO: INDY/INSTAGRAM SCREENSHOT

– Voljela bih da sam bila malo pametnija, ali između ostalog, da nije bilo ljudi iz prošlosti, nekih pehova, ne bih sad znala za bolje. Trenutno mogu da kažem da sam nikad zadovoljnija, zaljubljenija, mislim da je došlo neko novo vrijeme, zrelije. Linija je savršena, takav mi je i partner. Ja sam moju novu ljubav upoznala u Španiji, na Majorci. Bavi se mnome od glave do pete, od početka do kraja dana, nema ljepše zanimanje. Na ludi kamen… Neka ide sve po redu i sve kako je Bog poželio, ja mogu da kažem da sam emotivno ispunjena, nisam više slobodna, sad sam zauzeta, piše Blic.