Zabava

“NISI DUŠU ĐAVOLU PRODALA” Anabela se raznježila i Luni poslala EMOTIVNU PORUKU (FOTO)

Anabela Bukva otvorila je dušu na društvenim mrežama i napisala kćerki Luni Đogani emotivnu poruku.

“NISI DUŠU ĐAVOLU PRODALA” Anabela se raznježila i Luni poslala EMOTIVNU PORUKU (FOTO)
Foto: Instagram

Ona je podržala svoju nasljednicu u muzičkoj karijeri, a sada je objavila njenu fotografiju na u i poručila joj da se ne okreće nazad.

Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi osuđivali, istraživali, kao čudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi naprijed svojim dugim nogama, ne okreće se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umjesto nje drugi o njoj lijepo pričaju, umorna i nejaka širokog osmijeha izađe među ljude plijeni svojom jednostavnošću, a ipak tako posebna u gomili onih koji vrište za onim sto nisu imali kroz život. Volim te dobri čovječe i nije mi žao ni jednog izazova koji sam doživjela i proživjela kroz tebe i sa tobom.

View this post on Instagram

Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi osudjivali, istrazivali kao cudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okrece se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umesto nje drugi o njoj lepo pricaju, umorna i nejaka sirokog osmeha izadje medju ljude pleni svojom jednostavnoscu, a ipak tako posebna u gomili onih koji vriste za onim sto nisu imali kroz zivot. Volim te dobri covece i nije mi zao ni jednog izazova koji sam dozivela i prozivela kroz tebe i sa tobom. Puno toga je iza nas, a ono sto dolazi je radost. Uzivaj sad i u ovom momentu. Uspela si da ostanes svoja, nisi dusu djavolu prodala, sama svoj gazda i sve sto radis radis iz ciste ljubavi, materijalno si uvek stavljala na zadnje mesto to si dokazala kroz 2 godine stavljajuci sebe na izvolite. Sada zivis svoje snove ciste kao suza decija, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prasta. Budi svoja, budi luda , jedi voli, moli🙏…Bog je veliki…. voli te tvoja mamica i cuvam ti ledja jer to je moja stvar🤪❤🦄 U LJUBAVI LUNA💪

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Puno toga je iza nas, a ono sto dolazi je radost. Uživaj sad i u ovom momentu. Uspjela si da ostaneš svoja, nisi dušu đavolu prodala, sama svoj gazda i sve što radiš radiš iz čiste ljubavi, materijalno si uvijek stavljala na zadnje mjesto to si dokazala kroz dvije godine stavljajući sebe na izvolite. Sada živiš svoje snove čiste kao suza dječija, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prašta. Budi svoja, budi luda, jedi, voli, moli Bog je veliki…. voli te tvoja mamica i čuvam ti leđa jer to je moja stvar – napisala je Anabela na Instagramu.

(Expresstabloid)