Gradovi

"NISMO NIKOGA VRBOVALI" SPS o optužbama smijenjenog Trifunčevića

Socijalistička partija Srpske se ne miješa u rad republičkih organa, i nije nam poznato kojim političkim opcijama pripada smijenjenji načelnik područnog Inspektorata Bijeljina Rade Trifunčević, ni koga podržava.

"NISMO NIKOGA VRBOVALI" SPS o optužbama smijenjenog Trifunčevića
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Rekao je ovo predsjednik SPS Goran Selak odgovarajući na optužbe koje je juče iznio Trifunčević nakon što je smijenje sa funkcije načelnika područnog odjeljenja inspektorata u Bijeljini.

– Trifunčević je za svoju smjenu indirektno okrivio kadrove i rukovodstvo SPS, kao i da je “vrbovan” da pređe u redove naše partije što smatramo tendencioznom i zlonamjernim potezom usmjerenim protiv SPS. SPS je mlada politička organizacija koja već sedam mjeseci ostvaruje veliki rast i koja nema nikakve potrebe da “vrbuje” svoje članove, a to je pogotovo slučaj sa kadrovima SP. Takođe, SPS je nastala kao vid otklona od politika zasnovanih na izmišljanju sukoba, loših kadrovskih rješenja i spletkarenja, a od svojih kadrova očekujemo maksimalnu posvećenost i najbolje moguće rezultate- naveo je Selak za Srpskainfo.

Pročitajte još

On ističe da o Trifunčeviću kao smijenjenom načelniku područnog odjeljenja Inspekcije u Bijeljini, kao i o njegovim političkim opredjeljenjima SPS nema nikakav stav, ali da svakako neće dozvoliti da se na tendenciozan način spominje i blati ime partije.