Zabava

NIŠTA BEZ LJUBLJENJA STOPALA Luna i Marko pokrenuli biznis, sada OVAKO zarađuju novac

Luna Đogani i Marko Miljković su riješili da pokrenu vlastiti Jutjub kanal, na iznenađenje mnogih, pa će ubuduće i na ovaj način zarađivati.

NIŠTA BEZ LJUBLJENJA STOPALA Luna i Marko pokrenuli biznis, sada OVAKO zarađuju novac

Iako su se često žalili na odsustvo privatnosti na imanju u Šimanovcima, te su poručili da će se povući na neko vrijeme kako bi sačuvali svoju vezu od pritiska javnosti, par je veoma brzo donio odluku o snimanju video klipova za spomenutu platformu, zbog čega su se pojedini našalili da su njih dvoje sada u Zadruzi 3 i po prije nego što se vrate u četvrtu sezonu, piše Blic.

Luna i Marko su prvi video klip snimili u bazenu, ispričavši pritom da u planu imaju da snimaju zabavne video zapise, tzv. “čelendže”, odnosno izazove, kao i odgovore na pitanja pratilaca.

– Za razliku od pitanja u Zadruzi, biraćemo samo ona koja potiču od naše podrške i nešto što je zanimljivo – objasnio je Miljković.

Na kraju klipa, moguće je vidjeti Đoganijevu kako ga hvata za stopalo i šali se na račun toga da će da ga poljubi, što je bila tema svih prethodnih sezona rijalitija.