Magazin

Ništa im ne može promaći: Ovo su horoskopski znakovi koji će najvjerojatnije špijunirati svoje partnere

Ako i niste nikad pregledali partnerove poruke ili potražili nečije ime među mejlovima, vjerovatno ste barem bili u iskušenju, a astrolozi kažu da su neki horoskopski znakovi tome skloniji od drugih.

horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

U maju 2020. Divors Magazin je sa stručnjacima Fizik Vrlda sproveo anketu u kojoj je 2112 učesnika odgovorilo na pitanje jesu li ikada pregledali mobilne telefone i računare svojih partnera. Ti su učesnici zatim podijeljeni prema svojim horoskopskih znakovima, a evo što su saznali, koji znakovi špijuniraju više od drugih.

Lav

Na prvom su mjestu Lavovi kojih je čak 75 odsto priznalo da povremeno provjeri tajne svojih partnera.

Pripadnici ovog vatrenog znaka rođeni su vođe i neće oklijevati, te će preuzeti stvar u svoje ruke ako misle da je to potrebno. Budući da su Lavovi veoma neovisni i imaju harizmatičnu energiju, traže partnere koji odgovaraju njihovoj ličnosti i mogu zadovoljiti njihove potrebe.

Svako ko se nada da će napredovati u vezi s Lavom treba se osloniti na optimizam, ljubav prema životu i prihvatanje luksuza, jer čak i najskromniji lav traži kraljevski tretman.

Rak

Anketa je otkrila da 71 odsto Rakova gleda mobilne telefone i računare svojih partnera, što i nije neko iznenađenje, jer taj vodeni znak ima tendenciju da obraćaju puno pažnje na ljude koje vole.

Pročitajte još

Rakovi uživaju imati stalnog partnera i romantični su, što može biti izazov za partnera koji želi malo privatnosti.

Riba

Na trećem mjestu liste su Ribe sa 69 odsto, no kad ih se jednom uhvati u špijuniranju više neće ponoviti i vjerovatno će iz toga naučiti lekciju, prenosi N1.

Vođene strašću i empatijom, Ribe često dopuste osjećajima da ih ponesu, zbog čega i imaju povremenu potrebu zaviriti u partnerovu intimu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije