Društvo

"Ništa nas neće zaustaviti, IDEMO DO KRAJA" Da bi pomogli Ani Gloginji, braća Jokić iz Glamoča krenuli su na hodočašće do Ostroga

Braća Duško i Željko Jokić iz Glamoča za dva dana stigli su do Posušja u hodočašću do manastira Ostrog, gdje idu radi pomoći samohranoj majci Ani Gloginji iz Drvara koja vodi bitku da prohoda.

"Ništa nas neće zaustaviti, IDEMO DO KRAJA" Da bi pomogli Ani Gloginji, braća Jokić iz Glamoča  krenuli su na hodočašće do Ostroga
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Kako je izjavio Duško Jokić, umor je prisutan, žuljeva i mnogo iskušenja na našem putu ka Ostrogu.

– Ništa nas neće zaustaviti. Idemo do kraja. Cilj nam je da danas stigneno do Širokog Brijega – rekao je Jokić.

Braća Duško i Željko Jokić iz Glamoča u subotu su krenuli na hodočašće iz manastira Veselinje iz Glamoča do manastira Ostrog.

Pročitajte još

Dvadesetdevetogodišnji Duško i dvadesetpetogodišnji Željko Jokić su hodočašće nazvali “Korak po korak za Anu do Ostroga” jer planiraju da pješke dođu do ostroške svetinje i pred moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca mole za Anino ozdravljenje.

Dvadesetdevetogodišnju samohranu majku Anu Gloginju je 2019. godine na radnom mjestu u ugostiteljskom objektu iz službenog pištolja ranio u kičmu policijski službenik. Ljekari su joj jedva spasili život i od tada je nepokretna.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu