Zabava

"NIŠTA NIJE BILO GLATKO I LAKO, IŠLI SMO KOD PSIHOLOGA" Sanja Marinković otkrila kroz kakav PAKAO JE PROŠLA

Voditeljka Sanja Marinković ističe da se prije par mjeseci zvanično rastala od supruga Aleksandra Uhrina, ali da su se zbog razilaženja u pogledu na život emotivno razišli prije par godina.

"NIŠTA NIJE BILO GLATKO I LAKO, IŠLI SMO KOD PSIHOLOGA" Sanja Marinković otkrila kroz kakav PAKAO JE PROŠLA
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Sanja Marinković dugo je krila pojedinosti iz braka od očiju javnosti, a sada je u emisiji “Preživjeli” objasnila da je cijeli proces razvoda dugo trajao jer nije željela da sin Stahinja zbog toga doživi pshičke posljedice.

– Sigurno da Aleksandru nije bilo lako da kod kuće ima poznatu ženu, jer on ne voli da živi pod lupom medija, ali to nije bio razlog našeg rastanka. Tačka spoticanja je bila ta što su se emocije ugasile, a i putevi i uvjerenja o životu u dvoje su počela da budu drugačija. Vjerujem da je njemu smetao taj moj život koji je javni i da mu nije bilo prijatno da čuje komentare na moj račun, ali on poštuje i cijeni to što ja radim i danas kaže da sam najbolja majka na svijetu, kao što i ja mislim da je on divan otac – započela je Sanja svoju ispovijest te nastavila:

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

– Mi smo se zvanično rastali prije nekoliko mjeseci, ali smo se emotivno razišli prije jedno dvije ili tri godine, u smislu da smo mi shvatili da će biti kraj. Nismo željeli da se rastanemo dok sve ne posložimo da Strahinja bude srećan. Išli smo zajedno kod psihologa i odlučila sam da će me neko stručan voditi kroz taj proces. Bilo je tu stresnih trenutaka između Alkesandra i mene, ništa nije bilo glatko i lako, pogotovo jer sam ja od onih žena koja voli ljubav, a ne vezu i vjerovala sam da će to biti za cijeli život. Međutim poenta takvog rastanka bila je da se to posloži da bude što bezbolnije za Strahinju, iako za nas dvoje nije bilo.

Voditeljka je otkrila da je kod psihologa prolazila svaki korak pojedinačno i tražila odgovore, prenosi Blic.

– Mi smo to vrlo mudro odradili i Strahinja nije primjećivao da nešto nije u redu. Sada vidim da je skroz normalno prihvatio taj razvod, ali naravno ne mogu da budem sigurna da će u budućnosti imati neke posljedice. Upravo zato smo Aleksandar i ja zajedno prolazili sve kod psihologa i meni je mnogo značila ta pomoć. Pitala sam za svaki segment i šta ako Strahinja ovo kaže ili me pita ovo. Međutim, olakšavajuća okolnost je bila što ima dosta drugara kojima su takođe roditelji razvedeni, te mu nije mu bilo toliko čudno kad smo mu i mi predočili situaciju. Mi smo sve postepeno posložili i čekali trenutak kad smo svi psihički stabilno da tu zajednicu okončamo. Jednom prilikom sam rekla sinu “vidiš tvoj drugar je malo kod tate, malo kod mame, to ti je razvod”. A on je rekao “a to je razvod, okej onda, super”. Tako sam uvidjela da je u redu sa našom odlukom i da smo dobro uradili – ispričala je Sanja.