Zabava

NISU PRIČALE DVIJE GODINE Popularnoj pjevačici Radi Manojlović maćeha UZIMA KUĆU?

Popularna pjevačica Rada Manojlović nikada nije krila da svoje rodno mjesto – Četereže, koje voli najviše na svijetu i da svaki slobodan trenutak koristi kako bi posjetila oca i zavičaj gdje je provela najljepše dane svog odrastanja.

NISU PRIČALE DVIJE GODINE Popularnoj pjevačici Radi Manojlović maćeha UZIMA KUĆU?
FOTO: P. MARKOVIĆ/RAS SRBIJA

Ali, nakon što je njen otac Rade u kuću doveo Suzanu, ženu koja je Radi i njenoj sestri Mariji maćeha, sve se promijenilo. Kako se navodi, maćeha bi da Rade prepiše porodičnu kuću njoj, što je povrijedilo pjevačicu.

Rada dolazi dosta slabije nego ranije, priča se po selu da ni ona, a ni njena sestra nisu u sjajnim odnosima sa Radetovom ženom. Sad su se oko praznika izmirili, ali dvije godine nisu pričale sa njom. Marija i Rada su jako dobre i vaspitane djevojke, ne smeta njima što im je otac našao ženu. Koliko sam je čuo, Suzana se zamjerila njima zbog kuće, nagovarala je Radeta da je prepiše njoj, a Rada je ta koja je napravila i sve uložila u nju. Ma ona kakva je i kuću bi joj dala da treba, nego je pogodio taj neki bezobrazan stav. Pričalo se po selu i da radi Radetu o glavi. Njen otac je mnogo dobar čovjek. Ne mogu da kažem i Suzana je jedna vrijedna, poštena žena, sve ona radi sa njim, dobra je ženica, ali, eto tako kruže priče – priča Radin komšija.

Rada Manojlović je ranije u medijima govorila da je dolazak maćehe u njihovu porodičnu kuću bio veoma čudan proces, ali da su se vremenom na sve to sestra i ona navikle.

– U trenutku kada je ona došla, sve je to za nas bilo svježe. Ma, uvijek će biti svježe. Bez obzira na ono što smo osjećale kada je tata počeo sa njim da živi i kada nam je bilo nezgodno, teško i nimalo prijatno da gledamo kako je tu, u našoj kuhinji, recimo, naravno da smo se s vremenom navikle i shvatile neke stvari. Šta god da smo Maja i ja osjećale sa tih naših 17, 18 godina, koliko god da nam je bilo teško, shvatile smo da tata mora da ima nekog u životu, jer nećemo nas dvije uvijek biti tu. Ne možemo iz naše sebičnosti da zarobimo tatu samog na selu. Apsolutno nemamo razloga da je mrzimo ili da budemo loše sa njom. Nije ona kriva za neke loše stvari koje su se desile u životu. Mi se odlično slažemo sa njom, i njena dva sina, a ima unuka sa kojim se jako dobro družimo. Čak moja sestra dijeli više privatnijih stvari sa njom nego sa mnom. Ja sam odvajala svaki dinar od usta da sagradim kuću u Četerežu, zato još uvijek nemam stan u Beogradu, ali važno je da imam nešto svoje – rekla je Rada jednom prilikom.

(Expresstabloid)