Banjaluka

„Njihov doprinos društvu je nemjerljiv“ Ilić poručio da Udruženju dobrovoljnih davalaca krvi trebaju bolji uslovi za rad (FOTO)

Povodom obilježavanja Svjetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić je ugostio delegacije dobrovoljnih davalaca krvi Republike Srpske i Banjaluke.

„Njihov doprinos društvu je nemjerljiv“ Ilić poručio da Udruženju dobrovoljnih davalaca krvi trebaju bolji uslovi za rad (FOTO)
FOTO: SKUPŠTINA GRADA BANJALUKA

Ilić je naglasio da je njihov humani doprinos društvu je nemjerljiv.

– Ovi ljudi svojim nesebičnim davanjem stvaraju jaku mrežu humanosti stoga svakako zaslužuju veću pažnju Grada. U današnjem razgovoru usaglasili smo se o zajedničkoj inicijativi prema gradskoj administraciji da se ovo Udruženje tretira kao udruženje humanitarnog karaktera, te da se u narednom periodu obezbijede veća finansijska sredstva za isto – precizirao je Ilić.  

Била ми је изузетна част угостити делегације добровољних давалаца крви Републике Српске и Бање Луке. Њихов хумани…

Posted by Младен Илић – Mladen Ilić on Friday, June 11, 2021

Pored finansijskih sredstava ovom Udruženju, je preman jegovim riječima potrebno  pod posebnim uslovima, dodjeliti prostorije za rad koje su u vlasništvu Grada.

Pored predstavnika dobrovoljnih davalaca krvi Republike Srpske i Banjaluke, prijemu su prisustvovali i predstavnici Crvenog krsta Zvečan sa Kosova i Metohije.

Prihvati notifikacije