Sport

NOKO UZBUĐEN Novi centar Zvezde uputio poruku navijačima (VIDEO)

Čelnici Košarkaškog kluba Crvena zvezda bili su veoma aktivni u prelaznom roku, a jedna od prvih akvizicija za novu sezonu bio je doskorašnji član berlinske Albe Lendri Noko.

NOKO UZBUĐEN Novi centar Zvezde uputio poruku navijačima (VIDEO)
FOTO: OMER MESSINGER/EPA

Snažni centar je imao veoma zapaženu sezonu u ABA ligi i prvenstvu Njemačke gdje je sa Albom uspio da osvoji titulu šampiona.

Zvezdaši su imali prilike da se upoznaju sa Nokom i u evroligaškim okršajima sa crveno-bijelima u Berlinu i Beogradu kada je Kamerunac pružao veoma zapažene role u pobjedama svoje ekipe.

https://www.instagram.com/crvenazvezdakk/?utm_source=ig_embed

Lendri Noko zna gdje dolazi i ne krije uzbuđenje zbog toga. Pred trenerom Sašom Obradovićem i njegovim stručnim štabom je puno posla u pripremama za novu sezonu, ali ono što sigurno raduje je velika želja ekipe da što prije započnu pripreme, a to je potvrdio i novi centar Zvezde.

Šta ima novo Zvezdaši? Javlja vam se Lendri Noko. Veoma sam uzbuđen što dolazim u takav sjajan tim. Čuo sam mnogo stvari o navijačima, atmosferi, o tome kako utakmice na domaćem terenu izgledaju. Igrati u takvom ambijentu biće veoma zabavno i jedva čekam da prionemo na posao – istakao je Noko, a prenosi Sportblic.