Zabava

Nova urnebesna situacija u "Slagalici": Takmičar izmislio neprikladnu riječ, voditeljka počela da se smije od muke (VIDEO)

Najnovija epizoda "Slagalice" ostaće upamćena po lapsusima dvojice takmičara u prvoj igri koja nosi ime identično kao i kviz.

Nova urnebesna situacija u "Slagalici": Takmičar izmislio neprikladnu riječ, voditeljka počela da se smije od muke (VIDEO)
FOTO: YOUTUBE/ RTS SLAGALICA - ZVANIČNI KANAL / YOUTUBE

Ne zbog toga što su riječi smiješne, već izmišljene i niko za njih nije čuo.

Najpopularniji porodični kviz “Slagalica” iz nedjelje u nedjelju iznjedri po jedan viral kome se društvene mreže smiju i danima prepričavaju gafove. Iako je u kvizu poželjno zavidno znanje, takmičari često postanu Internet zvijezde, najčešće zbog lapsusa i (ne)znanja.

Slična situacija desila se i u najnovijoj epizodi kada su plavi i crveni takmičar izmislili riječi. Placi takmičar je našao riječ “vaginacija”, a crveni “agacija”.

Voditeljka nije mogla da ostane imuna na ove riječi pa je plavog takmičara zamolila da objasni šta bi ta riječ značila. Njegov odgovor je zlato.

– Razmišljao sam na temu invaginacije, iskreno nisam vidio ništa drugo sem “čađavi” – objasnio je plavi takmičar Nikola Radosavljević.

– Ja sam tražio “akaciju”, vidim da nema pa rek'o da probam “agacija”, imao sam neku kombinaciju slova – rekao je crveni takmičar Bojan Đokić.

Njihove izmišljene riječi su odmah završile na mrežama i snimak prijeti da nadmaši čuvenu Dragicu i njene gafove koji su obilježili nekoliko epizoda kultnog kviza.

Epizoda je završena ubjedljivom pobedom plavog takmičara, ali u ovom slučaju važnije je učestvovati, pa i nasmijati gledaoce koji sve više “Slagalicu” gledaju zbog smješnih situacija koje momentalno postanu viral, piše Blic.

Prihvati notifikacije