Hronika

NOVI DETALJI HORORA Ocu osumnjičenom da je OBLJUBIO SINA (5) određen pritvor

Na prijedlog Višeg javnog tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, Marku K. (30), koji je osumnjičen da je obljubio svog petogodišnjeg sina, određen je pritvor u trajanju do 30 dana.

NOVI DETALJI HORORA Ocu osumnjičenom da je OBLJUBIO SINA (5) određen pritvor
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni otac pred sudijom negirao je krivicu, pravdajući se da nikada ne bi povrijedio svog sina.

Nakon saslušanja osumnjičenog Marka iz Sremske Mitrovice, Više javno tužilaštvo donijelo je naredbu o sprovođenju istrage, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično dijelo, a kako saznaju Novosti prijedlog za određivanje pritvora donijet je između ostalog i zbog visine kazne za krivično djelo koje mu se stavlja na teret pri čemu je došlo do uznemiravanja javnosti.

Slučaj koji je potresao ne samo ovaj grad već i region, odigrao se u petak popodne kada je pradjeda petogodišnjeg dječaka doveo kod ljekara zbog zdravstvenih problema.

– U razgovoru pedijatra i dječaka, kako je dijete reklo da spava sa ocem i da ga on često dodiruje po intimnim dijelovima tijela, ljekaru se pojavila sumnja i odmah je obavijestio policiju – kaže izvor lista iz istrage dodajući da ranije nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici kao i da otac nije krivično gonjen.

Pročitajte još

U naselju gdje živi ova porodica, komšije su i dalje u nevjerici i šoku. Za Marka kažu da se “udao” u Sremsku Mitrovicu i da sa njim nikada ranije nisu imali problema.

– Žena mu radi negdje u inostranstvu, a on je došao u tazbinu. Brinuo je o malom, vodio računa, ali šta je iza nečija četiri zida to niko ne zna – kaže jedan od komšija iz ove ulice.