Politika

"NOVI STANDARDI POLITIČKE KOMUNIKACIJE" Rajčević poručuje da će kampanja SNSD biti prepoznatljiva

Šef Glavnog izbornog štaba SNSD Srđan Rajčević rekao je da će kampanja ove stranke za predstojeće izbore biti prepoznatljiva, te da će postaviti nove standarde političke komunikacije, ne samo za 2020. nego i za 2022. godinu.

"NOVI STANDARDI POLITIČKE KOMUNIKACIJE" Rajčević poručuje da će kampanja SNSD biti prepoznatljiva
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Rajčević je objasnio da će, uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju i nemogućnost procjene kakav će biti njen uticaj tokom jeseni, kampanja jednim dijelom sigurno biti usmjerena prema virtuelnom prostoru.

Društvene mreže i drugi vidovi pružanja digitalnog sadržaja mlađem dijelu glasačkog tijela odavno su podrazumijevani način komunikacije i svakako da će naša digitalna kampanja biti usmjerena kako prema njima, tako i prema onima koji zbog uticaja pandemije sve više koriste tehnološke alatke – rekao je Rajčević za Glas Srpske.

Rajčević je napomenuo da će u zavisnosti od mjera zdravstvene zaštite, SNSD koristiti i oprobane tehnike mobilizacije članova, aktivista i simpatizera.

– Sigurno je da ćemo ići na nešto manji format, neposredniju komunikaciju, ne samo sa onima koji su naši politički istomišljenici, nego i prema onima koji to u ovom trenutku nisu – naglasio je Rajčević.

Prema njegovim riječima, u prvom planu kampanje SNSD biće čovjek.

– Slušamo potrebe naših građana, tako da ćemo kroz novi program lokalnog razvoja ponuditi više radnih mjesta u privredi, novu ekonomsku perspektivu, posebno za mlade ljude. Kroz reforme u ovom ciklusu na lokalnom, a onda i na republičkom nivou uvešćemo građane Srpske u društvo razvijenih evropskih nacija 21. vijeka – poručio je Rajčević.