Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NOVI TAJNI AGENT 007 JE ŽENA Pojavile se prve informacije o 25. Bondu

Kultura
Autor:

Foto: Screenshot/Instagram Lashana Lynch

Proteklih nekoliko godina obožavatelji i kritičari kultnog serijala filmova o Džejmsu Bondu raspravljaju o tome hoće li ikada vidjeti ženu u ulozi tajne agentkinje 007.

Prema pisanju Dejli Mejla, bi to trebao biti slučaj u idućem filmu, a insajder je otkrio kako bi ta uloga pripada glumici Lašani Linč u predstojećem Bondu 25. Izvor je otkrio kako će 31-godišnjakinja biti predstavljena tokom najvažnije scene. Ipak, ljubitelji franšize ne moraju brinuti, Džejms Bond će i dalje biti tamo.

– Na početku filma postoji ključna scena u kojoj M kaže: „Dođi 007“, a tu ušetava Lašana – lijepa, crna žena. To je trenutak u kojem kokice ispadaju iz ruke. Bond je još uvijek Bond, ali ga je ova zapanjujuća žena zamijenila kao 007 – otkriva insajder.

Ali to nije sve – insajder je također rekao publici da je izraz “Bond djevojka” sada strogo zabranjen

– Rečeno nam je da ih se od sada treba oslovljavati kao “Bond žene”. Ovo je Bond moderne ere koji će se svidjeti mlađoj generaciji, dok se drži onoga što svi očekujemo u Bondovom filmu. Postoje spektakularne sekvence i svađe, a Bond je još uvijek Bond, ali kao takav će se morati nositi s #MeToo svijetom – ističe izvor.

View this post on Instagram

A lickle taste… #B25

A post shared by Lashana Lynch (@lashanalynch) on

Još uvijek neimenovani novi film o Bondu napisala je Flibegova zvijezda Fibi Valer Bridž, koja kaže kako je lik Džejmsa Bonda sada pod lupom, piše Index.hr.

– Mnogo se razgovaralo o tome je li Bond sada relevantan s obzirom na to ko je on i kako se odnosi prema ženama – naglašava Fibi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO