Sport

NOVI TRENER Šarenac: Nije svejedno, ali ovo je VELIKI IZAZOV

Goran Šarenac je novi trener Lokomotive iz Brčkog.

NOVI TRENER Šarenac: Nije svejedno, ali ovo je VELIKI IZAZOV
FOTO RK LOKOMOTIVA

Mladi stručnjak koji je već vodio ekipu tokom takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske, sad će imati šansu da se dokaže i na premijerligaškoj sceni.

Klub iz Brčkog je dosad pružao veliku šansu mladićima iz svog kluba, a sad se odlučio da šansu da i talentovanim i kvalitetnim trenerima iz svoje sredine. Šarenac odlično poznaje ekipu koja će nastupati u narednoj sezoni.

-Sigurno da nije svejedno, iako sam već vodio ekipu dok je igrala Prvu ligu Republike Srpske. Uspjeli smo da se dogovorimo i počeli smo pripreme za novu sezonu. Poznajem momke, bio sam uz klub svih ovih godina i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima, kao i afirmacijom naših mladih igrača od kojih očekujem dodatni napredak. Ne plašim se i za mene je ovo veliki izazov – rekao je Šarenac koji je radio sa mlađim kategorijama.

Sigurno da će ekipi dosta značiti dolazak iskusnih bekova Spasoje Pekića i Gorana Šarenca uz ostanak Nikole Grujića i Gorana Ristovića.

-Sigurno da smo veoma zadovoljni što ćemo u timu imati i iskusne igrače. Grujić i Ristović su produžili saradnju dok smo u Šarencu i Pekiću dobili kvalitetne igrače koji će nam donijeti dodatni kvalitet i iskustvo i sigurno i meni pomoći- dodao je Šarenac.