Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NOŽ JE BIO TUP” Šta je Kija rekla policiji i zašto se njena priča NE POKLAPA SA SLOBINOM

Zabava
Autor:

Foto: Milan Ilic/RAS Srbija

Kako Blic saznaje, u policiji su juče saslušani i Kristina Kockar i njen bivši suprug Slobodan Radanović zbog sukoba koji se odigrao tokom noći u stanu u Novom Beogradu. Njihove izjave proslijeđene su Tužilaštvu koje će donijeti odluku da li će pokretati postupak i protiv koga.

Kija je ispričala da su ona i Sloba zajedno bili na promociji knjige i da su se zatim po ranijem dogovoru zajedno uputili u njegov stan na Novom Beogradu. Međutim, Radanović je ispričao totalno drugačiju verziju događaja koja je prethodila sukobu.

– Bio sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obje ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se… Taj nož je bio tup – isprišao je Sloba inspektorima.

Prema potpuno oprečnim pričama, nije jasno ko od ovo dvoje ljudi zapravo laže.

Ako je Kija nasrnula na Slobu nakon što je ušla u stan i to već kada je on bio unutra, opet nije jasno zašto onda u policiji tvrdi da su se zajedno poslije promocije uputili u njegov stan.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO