Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NULA BEZ RIJALITIJA” Kijino gostovanje u političkoj emisiji izazvalo LAVINU KOMENTARA

Zabava
Autor:

Foto: P. Dimitrijević/RAS Srbija

Pobjednica prve sezone rijalitija Zadruga i pjevačica Kristina Kija Kockar gostovala je sinoć u emisiji “Hit tvit” na televiziji “Pink”, koja se bavi političkim temama.

Njeno gostovanje izazvalo je lavinu komentara, te su mišljenja javnosti podijeljena. Mnogi smatraju da Kija nije relevantan sagovornik za odgovaranje na bitna politička i društvena pitanja, pogotovo ne na pitanja koja se tiču Kosova i Evropske unije. Među ljudima koji dijele takve stvavove, nalaze se i Vesna Dedić i Eva Ras.

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić nije željela puno da se zadržava na ovoj temi, ali je kratko izjavila da po njenom mišljenju, niko sem velikih svjetskih zvaničnika ne bi trebalo da komentariše pitanje Kosova.

– Kosovo je toliko delikatna tema da niko sem vrhovnih svjetskih zvaničnika nema pravo to da komentariše, ja nisam gledala emisiju i baš me briga šta Kija Kockar ima da kaže na tu temu – izjavila je Vesna za Blic.

Poznata filmska glumica Eva Ras, je oštrija, pa se čak upitala i da li je Kija Kockar “tokom gostovanja bila pijana”, jer “normalna žena ne može da se ponaša onako”.

– Kija je bila budala kao i uvijek, ona je govorila da su njoj spaljivali knjige, pa ono je idiotski. Ne daj Bože da imamo nekog političara kao što je Kija Kockar. Vidim jutros u novinama to pišu, a ona dođe u emisiju i priča o svojoj knjizi koja je pitanje da li je uopšte i knjiga. Ja sam rekla kada je ona pobijedila i kada je izašla i rekla da je preživjela rijaliti, ona je nula bez rijalitija. U godini koja je prošla vidimo da je bez rijalitija nula. Krajnji domet joj je bio razvod od muža – rekla je Eva Ras.

Oglasio se i glavni i odgovorni urednik Esquire magazina Milan Nikolić, koji tvrdi da rijaliti zvijezdi nije mjesto u jednoj političkoj emisiji.

– Mislim da toj djevojci nije mjesto u emisiji tog tipa jer nije relevanta ni za političke ni za društvene teme. Tu je bila isključivo zbog rejtinga emisije. Ukoliko je njen tviter profil korišćen prije rijalitija zaista njen, a iskopali su ga uporni korisnici ove društvene mreže, svaki drugi tvit bio je čist govor mržnje. To što ne želi Srbiju u EU je u skladu sa stavovima koje je tamo plasirala. U Srbiji sve može da prođe, pa i rijaliti zvezda koja analizira spoljnu politiku, nažalost – izjavio je on.

Postoje i oni koji su pjevačicu i njen potez da se pojavi u jednoj ovakvoj političkoj emisiji hvalili, te su podržali stavove koje je izrekla, navodeći na društvenoj mreži Tviter da ih je oduševila svojim svojim izlaganjem i da je opravdala ljubav koju ima u određenom dijelu javnosti.

– Kija je zaista iznenadila. Nisam očekivala da će umjeti ovako da iznese svoje stavove, stvarno svaka čast – glasio je jedan od tvitova.

– Može da kaže ko šta želi, jeste iz rijalitija, ali je pametna i obrazovana djevojka – napisao je još jedan korisnik ove društvene mreže.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO