Zabava

O NJEMU SE SAMO NAGAĐA Tom Kruz u panici zbog TAJNE koja bi mogla biti OTKRIVENA

Poznati holivudski glumac i član scijentološke crkve Tom Kruz svoj ljubavni život oduvijek čuva pod velom tajne.

O NJEMU SE SAMO NAGAĐA  Tom Kruz u panici zbog TAJNE koja bi mogla biti OTKRIVENA
FOTO: GEIR OLSEN/EPA

Publika ga voli zbog talenta i fantastičnih uloga, ali jedan je od rijetkih koji je uvijek apsolutno nijem na teme o svom privatnom životu.

Otkako se razveo od glumice Kati Holms 2012. godine, nijednu emotivnu partnerku nije predstavljao javnosti, a sve informacije u vezi s njim su na nivou nagađanja.

Poneka informacija dospije do medija preko ljudi iz njegovog bliskog okruženja ili se konstruišu priče na osnovu nekog njegovog gesta.

Ali, u posljednje vrijeme proganjaju ga tajne iz prošlosti. Naime, sada je u velikom strahu da će 74-godišnja pjevačica Šer, s kojom je davno imao vatrenu romansu, otkriti u svojim memoarima neke detalje koji mu ne idu u prilog, piše Stori.

Izvor blizak slavnom glumcu nazvao ga je kontrol frikom koji je opsjednut svojim imidžom u javnosti, i kojeg zbog toga hvata panika jer ne može  da nagovori Šer da u potpunosti izostavi spominjanje njihove romanse u memoarima. Navodno ju je čak privatno zvao i odgovarao od toga.

– Šer nije željela da mu otkrije šta će sve biti u memoarima i nije htela da obeća da neće spominjati njihovu avanturu. Tom se boji da bi se zbog tih informacija mogao osramotiti – rekao je izvor.