Zabava

"OBEĆAO JE DA ĆE IH VRATITI" Darko Lazić duguje pare pjevačici

Pjevačica Zorica Marković kaže da joj kolega Darko Lazić duguje određenu sumu novca, te da misli da joj se zbog toga ne javlja i ne odgovara na poruke.

"OBEĆAO JE DA ĆE IH VRATITI" Darko Lazić  duguje pare pjevačici
FOTO: RTV BN/SCREENSHOT

Zorica Marković kaže da je Darku poslala poruku i izjavila mu saučešće kada je saznala da mu je otac u decembru 2020. preminuo, međutim, kako kaže, Darko joj tada ništa nije odgovorio.

Zorica sada navodi da je možda Lazić mislio da ga ona “juri za dug”.

FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

– Poslala sam mu poruku i izjavila saučešće. Vidim da ju je primio i pročitao, ali mi ništa nije odgovorio. Ko zna, možda misli da ga jurim za dug. Ja se nadam da će Darko vratiti te pare. Ne znam kome sad sve duguje. Bitno je da ostanemo svi živi i zdravi, a dug će se valjda jednog dana vratiti. Nećemo umrijeti od gladi, ali mi je degutantno što pojedini pjevači pričaju koliko zarađuju i koliko troše za život, pokazuju svoj dom u ova teška vremena – rekla je za Star pjevačica i dodala:

Pročitajte još

– Uglavnom ne pričam javno ko mi sve duguje pare. Rekla sam za Darka Lazića jer je ostao dužan u mojoj kafani kada je mnogo zarađivao i mnogo trošio na žurkama i veseljima. Obećao je da će mi vratiti novac, a od tada se nije pojavio niti javio. Okej, svašta mu se u međuvremenu izdešavalo.

Ona je dodala i da nema hrabrosti da pozove Darka, jer ne zna šta bi mu rekla i kako bi ga utješila.

– Nisam išla na sahranu njegovog oca jer ne izlazim nigdje. Vidim da je Darku veoma teško, nemam hrabrosti sad da ga zovem, ne znam šta bih mu rekla i kako bih ga utješila – objasnila je Zorica.

Prihvati notifikacije