Banjaluka

"Obezbijediti novac kroz kredit" DEMOS poziva da se odobre sredstva za rješavanje problema vodosnabdijevanja na Manjači

Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora DEMOS Boran Bosančić pozvao je gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i skupštinsku većinu da na sutrašnjoj sjednici Skupštine grada odobre sredstva za rješavanje problema vodosnabdijevanja na Manjači.

"Obezbijediti novac kroz kredit" DEMOS poziva da se odobre sredstva za rješavanje problema vodosnabdijevanja na Manjači
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Boran Bosančić je izjavio da svi zajedno moraju naći rješenje da se pronađe oko milion KM kako bi se riješio ovaj problem.

– Predlažemo ili da se taj novac obezbijedi kroz kredit ili da se prebaci sa nekih drugih namjena. DEMOS će podržati sve ideje koje će dovesti do toga da ljudi imaju normalno vodosnadbijevanje – rekao je Bosančić.

Prema njegovim riječima problem sa vodosnadbijevanjem imaju i mjesne zajednice Stričići, Kola, Rekavice, Donja Kola i Pavići, saopšteno je iz DEMOS.

Bosančić je podsjetio da su iz ove stranke i ranije tražili da se problem vodosnadbijevanja nađe na sjednici gradskog parlamenta, ali smatra da se o ovom problemu mora raspravljati na sutrašnjoj sjednici.

Pročitajte još

Bosančić je podsjetio na izjavu direktora “Vodovoda” Predraga Dudukovića da se ovaj problem može riješiti sa 800.000 KM, koliko je potrebno za rekonstrukciju sistema Banjica.

– Sutra svi treba da zaborave na politička prepucavanja i da zajedno pronađemo rješenje kako bi pomogli ljudima – istakao je Bosančić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu