Banjaluka

Obilježavanja praznika Duhovi: Sutra obustava saobraćaja u dijelu centralne ulice

Zbog kulturno-umjetničkog programa i defilea kočija povodom proslave Duhova, sutra od 17 do 21 čas biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, od Aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać.

Obilježavanja praznika Duhovi: Sutra obustava saobraćaja u dijelu centralne ulice
FOTO: SERGEJ ĆUKOVIČ/GRAD BANJALUKA

Kako je rečeno iz Grada, defile kočija i konjanike biće upriličen od 17.30 do 21 čas od Nove pijace do Sabornog hrama Hrista Spasitelja i to ulicama Braće Podgornika, Braće Pišteljić, Bulevar srpske vojske, Trive Amelice, Dr Mladena Stojanovića, Kralja Petra I Karađorđevića.

Pročitajte još

– Od Hrama defile se vraća ulicama Kralja Petra I Karađorđevića, Milana Tepića, Vidovdanska, Prvog krajiškog korpusa, Olimpijskih pobjednika, Dr Mladena Stojanovića, Trive Amelice, Bulevar srpske vojske, Braće Pišteljić i Braće Podgornika do Nove pijace – navode iz Grada i dodaju da će za vrijeme defilea biti omogućena policijska pratnja.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Aleja Svetog Save, autobusi će biti preusmjereni u Bulevar cara Dušana, te ulice Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije