Banjaluka

Obilježavanje Dana policije Republike Srpske: Izmjena u režimu saobraćaja u više ulica

Zbog obilježavanja Dana policije Republike Srpske biće obustavljen saobraćaj u više ulica.

Autobuska stajališta
FOTO: A.ČAVIĆ/GRAD BANJALUKA

Naime, zbog održavanja „Taktičko-tehničkog zbora“ na Trgu Krajine u nedjelju od 10 do 15 časova, te u ponedjeljak od 8 do 15 časova biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save.

Za to vrijeme autobusi koji saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, biće preusmjereni u ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Pročitajte još

Takođe, u utorak, 4. aprila, od 8 do 11 časova, biće obustavljen saobraćaj u ulicama Bulevar Desanke Maksimović, na dijelu od Bulevara vojvode Stepe Stepanovića do Ulice majke Jugovića, Ulici Jug Bogdana, na dijelu od Ulice majke Jugovića do Ulice Josifa Pančića i u ulici pored OŠ „Branko Radičević“ koja povezuje Bulevar Desanke Maksimović i Bulevar vojvode Stepe Stepanovića, Za to vrijeme autobus na liniji 14B Autobuska stanica – Borik – Starčevica, biće preusmjeren iz smjera Starčevice iz Ulice majke Jugovića, Bulevarom vojvode Stepe Stepanovića, pa Bulevarom vojvode Petra Bojovića i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije