Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OBILJEŽILI KRSNU SLAVU Savić: SDS je najsnažnija stranka majevičkog kraja

Regioni
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Skoro tri decenije SDS je dominantan politički akter na području opštine Lopare i to je rezultat velikog rada, a istovremeno i obaveza za još predaniji rad i borbu za bolji život svih Majevičana i građana opštine Lopare – poručio je Savić na obilježavanju krsne slave Svetog Petra i Pavla – Petrovdana.

On je nakon lomljenja slavskog kolača čestitao krsnu slavu svim članovima i simpatizerima istakavši da mogu biti ponosni na dosadašnje rezultate koje je ova stranka postigla u Loparama.

– Opština Lopare pod vođstvom SDS u zadnjih nekoliko godina realizuje značajne projekte u oblasti infrastrukture, privrede, zdrvstva, školstva, kulture  i drugih oblasti – naveo je Savić.

On se zahvalio Aktivu mladih i Aktivu žena SDS Lopara na predanom i marljivom radu na poboljšanju kvaliteta života stanovnika ovog kraja.

-U Opštinskoj organizaciji SDS u Loparama djeluje 850 članova koji su doprinjeli da na svim prethodnim izborima SDS bude pobjednik – podsjetio je Savić.

Krsna slava SDS Lopara proslavljena je u Svečanoj Sali “Helvetia”, a prisustvovalo je 600 članova i simptizera ove stranke.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO