Kultura

OBLINE U PRVOM PLANU Džordžina Rodrigez u šljokicama od glave do pete privlačila poglede u Kanu (FOTO)

Džordžina Rodrigez već nekoliko godina unazad je gošća Filmskog festivala u Kanu, a juče se pojavila na premijeri francuske drame "Last Samr" u kreacijama tuniskog dizajnera kojim je naglasila prepoznatljive obline.

Džordžina Rodrigez u Kanu
FOTO: MOHAMMED BADRA/EPA

Španska influenserka u hotel Martinez stigla je u ljubičastoj haljini koja je pratila njenu liniju tijela, a za formalno pojavljivanje na samom festivalu, te Gali birala je nešto elegantnija izdanja.

Džordžina Rodrigez u Kanu
FOTO: MOHAMMED BADRA/EPA

Partnerka Kristijana Ronalda nosila je zlatnu svjetlucavu haljinu koja je bila ukrašena stotinama šljokica, a dizajnirao ju je Ali Karui. Kosu je nosila pokupljenu u rep, a komad odjeće koji se vukao za njom naglasio je njene prepoznatljive obline. Izgled je upotpunila blistavim naušnicama i s nekoliko narukvica.

Za Galu koju organizuje fondacija za istraživanje AIDS, jedna je od vodećih svjetskih neprofitnih organizacija posvećena podršci istraživanju i prevenciji ove bolesti, birala je crnu midi haljinu.

Džordžina Rodrigez u Kanu
FOTO: SEBASTIEN NOGIER/EPA

Takođe, ovaj komad bio je ukrašen šljokicama. Crna koktel haljina s otvorenim ramenima imala je prorez do bedara, a i nju je dizajnirao Ali Karui. Haljinu je uskladila s crnim salonkama na petu L Sila.

Rodrigez je upotpunila svoj izgled ogrlicom s dijamantima i ljubičastim dragim kamenjem, dijamantnim prstenom i narukvicom, brenda Čopard, prenosi Klix.

Ovo nije prvi put da Rodrigez radi sa Alijem Karuijem. U januaru, na dodjeli nagrada Džoj Avards 2023. godine u Saudijskoj Arabiji, influenserka je nosila plavu haljinu s kapuljačom i duge rukavice koje je dizajnirao Karui.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije