Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OBRAČUN U PODNE Bajić: Nemamo prednosti u odnosu na Primorsku

Sport
Autor:

Foto: Nikola Vuruna/RAS Srbija

O krizi Primorske priča se već mjesec i po dana, a oni pobjeđuju sve redom. Toliko o tome – rekao je trener Igokee Dragan Bajić uoči meča 11. kola regionalne ABA lige koja se igra u nedelju u podne.

Trener Igokee nada se da je njegova ekipa, pobjedom u Zagrebu, dobila neophodno samopozdanje i da konačno može doći do trijumfa.

– Očekuje nas izuzetno težak posao, u goste nam dolazi jako ozbiljna ekipa, po mom viđenju, jedna od tri najbolje u ligi. Odlično su vođeni, zna se ko šta radi, a o njima najbolje govore rezultati. Igramo kući, poslije pobjede u Zagrebu dobili smo samopouzdanje. Imali smo dosta problema, radili smo većinu treninga četiri na četiri ali nema predaje, gledamo samo naprijed i u nedjelju ćemo pokušati ostvariti novu pobjedu, nadam se pred dosta poblike – rekao je Bajić

Primorska je četvrta na tabeli, sa identičnim skorom kao Partizan i Cedevita Olimpija na drugom i trećem mjestu sa skorom od sedam pobjeda i tri poraza.

– Protiv tima koji je među četiri u ABA ligi ne možemo govoriti o nekim prednostima. Spremali smo se za utakmicu najbolje to možemo i plan je da pokušamo da kažnjavamo neke njihove slabosti. Malo je tih slabosti, moram da kažem, i odbrambeno i napadački. Imaju kontinuitet rada trenera, kontinuitet tima. Biće jako teško, moraćemo dati zadnji atom snage ako želimo da ostvarimo pobedu. O njima se priča da su u finansijskoj krizi već mjesec i po dana, a oni momci igraju i pobjeđuju sve, toliko o tome. Ja se svakako nadam da ćemo se bolje prilagoditi popodnevnom terminu i da ćemo bolje odreagovati u odnosu na meč protiv Mege – rekao je Bajić.

Trio bez treninga

Trener Igokee Dragan Bajić ponovo će imati mnogo problema sa sastavljanjem tima pošto Vaidas Kariniauškas, Marko Tomas i  Dalibor Ilić nisu bili u trenažnom procesu. Od ove trojke najvjerovatnije neće igrati Marko Tomas dok bi se Kariniauškas i Ilić mogli pojaviti na parketu, međutim, prema rečima trenera Bajića nije poznato da li će biti maksimalno spremni.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO