Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Očuh je silovao 20 godina, zatrudnila devet puta, a ovo je samo dio JEZIVE TORTURE kroz koju je prošla (FOTO)

Svijet
Autor:

Foto: Shutterstock

Anri Mišel Pit (63) “oženio se” pastorkom Rozalin Mekginis kada je imala 11 godina, a obred vjenčanja obavio je njegov 15-godišnji sin u Vagoneru (Oklahoma).

Žrtvina majka je znala da je njen muž seksualno zlostavlja pa ga je zbog toga napustila, ali je Pit oteo Rozalin iz škole u januaru 1997, kada je imala deset godina. Poslije toga su živjeli u različitim američkim državama i inostranstvu: u Teksasu, Montani, Ajdahu, Novom Meksiku, Arizoni i Meksiku.

Pit im je promijenio imena, a Rozalin je naterao da se ošiša i ofarba kosu.

Danas 34-godišnja žena ispričala je za KSHB da ju je seksualno zlostavljao i da je prvi put zatrudnila u 13. godini. Tu bebu je izgubila, a Pit ju je natjerao da baci fetus u WC-šolju.

– Bila sam uplašena i toliko zbunjena da nisam ni shvatala šta se događa. Kada se sjetim svega, pitam se kako je moguće da ljudsko biće uradi tako nešto djetetu – kaže Rozalin.

Prvo dijete je rodila sa 15 godina, u kolima.

Pit je sav novac trošio na drogu i alkohol i tjerao ju je da prosi na ulici. Izlagao ju je neopisivom zlostavljanju, tukao ju je puškom, bejzbol palicom i pivskim flašama.

Foto: Privatna arhiva

Pit se “oženio” pastorkom Rozalin kada je imala 11 godina

– Zamahnuo je tiganjem u namjeri da me udari u stomak, ali sam ga pokrila rukom i isjekao me je do kosti – kaže ona.

Tokom skoro 20 godina zajedničkog života, koji podsjeća na slučaj Austrijanca Jozefa Fricla, koji je 24 godine držao kćerku u zatočeništvu, gdje ju je silovao i sa njom dobio sedmoro djece, Rozalin je devet puta ostala u drugom stanju.

Pit je sada proglašen krivim za silovanje pastorke, koja je devet puta ostala u drugom stanju, ali on tvrdi da je nevin:

– Sve su to laži, 99 odsto onoga što pričaju je laž… Istinu vam govorim. Nikad nisam silovao djecu. Vodio sam ljubav sa suprugom, bili smo venčani – rekao je za Fox23. On tvrdi da njegova djeca pripadaju meksičkoj mafiji i da ga ne vole.

Poslije 19 godina muka, Rozalin je 2016, dok su živjeli u Oahaki (Meksiko), upoznala bračni par Lisu i Ijana. Sprijateljili su se s Rozalin i osmoro njene djece, ali su počeli da sumnjaju kada je Pit slučajno otkrio da ima 62 godine.

Osmoro dece živelo je na skučenom prostoru, sva su bila veoma mršava, a govorila su da ih Pit ne voli. Najstariji sin je imao 17 godina, a Stefani (kako im se Rozalin predstavila) 32, što znači da ga je rodila sa 15 godina, zaključio je par.

Pozvali su “Stefani” i rekli da znaju da nešto nije u redu i da će joj pomoći.

Ubrzo potom, Rozalin se s djecom pojavila na njihovim vratima. Vraćeni su u SAD uz pomoć Nacionalnog centra za nestalu i eksploatisanu djecu.

Pit je neko vrijeme bio u bjekstvu, ali je uhapšen u septembru 2017, kada je pokušao da uđe u SAD.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO