Hronika

OČUHU PRESUDIO UDARCIMA U GLAVU Iza brutalnog ubistva krije se PORODIČNA DRAMA

Za ubistvo Igora Ilića (45) iz sela Konjuh kod Kruševca, koje se dogodilo juče oko devet sati, osumnjičen je Nemanja Z. (20), sin Ilićeve vanbračne partnerke Julijane A. (50).

OČUHU PRESUDIO UDARCIMA U GLAVU Iza brutalnog ubistva krije se PORODIČNA DRAMA
FOTO: RAS SRBIJA

Kruševačka policija vrlo brzo je rasvijetlila krivično djelo ubistvo počinjeno tupim predmetom i već oko 15 sati privela osumnjičenog. Tijelo njegove žrtve nađeno je u kući gdje je zajedno sa partnerkom, a često i sa još nekoliko prijatelja, živio u teškim uslovima.

Prema nezvaničnim saznanjima Novosti najgori epilog fizičkog obračuna osumnjičenog i ubijenog dogodio se nakon što je osumnjičeni zadao nekoliko udaraca Iliću direktno u glavu.

Za sada se vjeruje da su ubistvu prethodili verbalna rasprava i tuča. Ono što je poznato je da je ubijeni živio sa partnerkom u toj kući duže vrijeme, ali da su često i druge osobe znale da prespavaju ispod tog krova koji samo što se nije urušio – priča izvor ovog lista.

U skromnom domu Ilića reporteri su zatekli ispreturane stvari, a komadi namještaja nisu mogli ni da se naziru ispod gomile razbacane odjeće i hrane. Police, posteljina, lonci i lavori bili su svuda u dvije odvojene prostorije u kući koja skoro da nije imala ni osnovne uslove za boravak i život.

Ispod tog trošnog krova, koji je već pošteno počeo da se urušava, žrtva je dugo živjela sama. Izdržavao se od nadničenja. Nedavno je objavio da se ponovo oženio, ali prema svjedočenjima sagovornika ovog lista pomagao je svoju kćerku iz prethodnog braka.

Imao je problem sa alkoholom, ali nije maltretirao ljude po selu. Gužve i rasprave u kući koju su mu vlasnici ustupili prije mnogo godina bile su česte.