Svijet

OD BOUVIJA DO ADEL Smislio način kako zabaviti stanovnike staračkog doma koji su u izolaciji (FOTO)

Da je više ljudi kao što je Robert Speker, starim osobama svakodnevica sigurno ne bi bila tako sumorna i jednolična.

penzioneri
FOTO: FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Koordinator aktivnosti doma za stare „Sidmar lodž“ u Londonu razmišljao je kako da razveseli stanare i došao na izvanrednu ideju: organizovao je foto-snimanje s vremešnim modelima, koji su podražavali poze zvijezda sa omota albuma: Elvisa Prislija, Dejvida Bouvija, Madone, Tejlor Svift, Adel…

Speker je na Tviteru postavio originalne fotografije omota albuma,a pored njih nove slike stanara „Sidmar lodža“, koje je sam našminkao i obukao, prenosi Blic.

Rezultat je izazvao oduševljenje na društvenim mrežama, a Speker kaže:

https://twitter.com/TimFrost23/status/1282225105402236934?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1282225105402236934%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2FREsyAqfpR%2F

Mislim da je njihovim porodicama drago što sada unuci postavljaju slike babe i djede na društvene mreže … U strogoj izolaciji su već 120 dana, a takvo stanje moglo bi da potraje još dugo. Želim da im uljepšam to vrijeme koliko god mogu.

U projekat se uključilo i osoblje doma, koje na jednoj slici iz polumraka gleda u kameru, kao članovi grupe poznate grupe na albumu “Queen II”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu