Svijet

OD GNUSNOG ČINA ŽIVOTINJE UGINULE Muškarac (37) završio u zatvoru zbog silovanja kokoški

Muškarac iz Velike Britanije osuđen je na tri godine zatvora, nakon što je optužen za nasilne seksualne odnose sa kokoškama, piše DailyMail.

OD GNUSNOG ČINA ŽIVOTINJE UGINULE Muškarac (37) završio u zatvoru zbog silovanja kokoški
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Rehan Baig (37) i njegova žena Halema Baig (38) su u podrumu svoje kuće držali kokoške kao kućne ljubimce, a u tom istom podrumu je Rehan imao odnose sa nedužnim životinjama dok ga je žena snimala. Nakon nasilnih odnosa kokoške su uginule.

Na snimcima je takođe i njegova žena koja, dok Rehan opšti nad životinjama stoji blizu njega i ohrabruje ga da nastavi odnose. Video materijal je otkriven u kompjuteru čovjeka pod nazivom “porodični snimci”, a na nekima od njih on naizmjenično ima odnose sa ženom i sa kokoškama.

Ovo njegovo djelo, sudija koji mu je izrekao kaznu, je okarakterisao kao nešto što “tjera svakog normalnog građanina civilizovanog društva na povraćanje” i da je takav njegov čin izopačen i krajnje bolestan.

Rehanova žena, Halema, priznala je da je učestvovala i pomagala mužu u ovom bolesnom činu, ali sudija je smanjio njenu kaznu sa prvobitnih 18 mjeseci zatvora na šest, nakon što su isplivali dokazi da je ona bila žrtva porodičnog zlostavljanja, prenosi Blic.