Zabava

“OD JUČE PLAČEM” Aleksandra Mladenović napravila veliko slavlje, zvala i Cecu, a evo šta joj je ona rekla (VIDEO)

Pjevačica Aleksandra Mladenović večeras proslavlja 29. rođendan, a pored toga ima i još jedan razlog za slavlje, a to je promocija novog albuma.

Aleksandra Mladenović daje izjavu za medije
FOTO: BLICTV/SCREENSHOT

Imam tremu. Od juče plačem, kao sam emotivna. Izbacujem drugi album, to je nešto veliko što mi se dešava u životu. Novi album nova Aleksandra, svakako. U odnosu na prvi album, Aleksandra je sazrela, starija je – istakla je ona i naglasila da je druga pjesma njenog albuma “Nož u leđa” njena autobiografska pjesma.

– Što se tiče ljubavi, ne bih puno komentarisala, a što se tiče prijateljstava, napravila sam veliku selekciju. Sazrela sam i sada znam ko mi je prijatelj, a ko ne. Desilo se da su se ljudi sa mnom družili zbog moje slave, ali ja to vidim na vrijeme i pokažem odmah pravo lice. Dosta sam ja vidjela, proputovala sam cijeli svijet, mogu da vidim ko mi šta misli i šta mi želi u životu. Neko sam ko daje više šansi, ali kada stavim tačku, više nema šansi. Tako je i što se tiče ljubavi i prijatelja – bila je iskrena Mladenovićeva, pa otkrila da li je nekada doživjela da je muškarci finansijski iskorišćavaju.

– Taman posla da plaćam odmore. Dešavalo se da su muškarci željeli da me iskoriste zbog moje popularnosti, ali što se finansija tiče, to ne. Mislim da je previše da ja plaćam ljetovanja.

Aleksandra je na slavlje pozvala i Cecu Ražnatović, koja zbog kćerke Anastasije koja je izgubila bebu nije bila u prilici da dođe.

– Čula sam se sa Cecom i nisam željela da otvaram temu jer je jako bolna i potresla me je. Ona mi je pisala da neće moći da dođe na moj rođendan i promociju jer je situacija takva kakva jeste i ja je razumijem – rekla je ona, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije