Zabava

"Od porodice niko nije pozvan na svadbu" Izjava Lune Đogani o majci, ocu... I PRETUŽNO JE!

Luna Đogani i Marko Miljković napravili su tajno vjenčanje i svadbu.

"Od porodice niko nije pozvan na svadbu" Izjava Lune Đogani o majci, ocu... I PRETUŽNO JE!
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Luna je i sama na svom Instagram profilu napisala kako na svadbu niko od porodice nije pozvan, što je mnoge šokiralo, jer su očekivali da će novopečeni bračni par bar roditelje pozvati da uveličaju svojim prisustvom taj za njih poseban dan.

Nakon vijesti da na Markovu i Luninu svadbu nisu pozvani roditelji Đoganijeve, deseri Anabela Atijas i Gagi Đogani, podigla se velika prašina. A naročito je interesantan detalj da Atijasova kćerki nije čestitala udaju putem društvenih mreža na kojima je vrlo akrivna.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Anabela je često u svojim intervjuima isticala koliko je vezana za svoju najstariju kćerku. Govorila je da joj je Luna najbolji prijatelj, a naročito je bila emotivna njena izjava da ju je kćerka spasila samim svojim rođenjem. Upravo zbog toga, neki od komentara na mrežama bili su da je “pretužno da majka ne bude pozvana na kćerkino vjenčanje”, a drugi su otišli i korak dalje, te su Anabelin potez da javno kćerki ne čestita svadbu shvatili kao njenu ljutnju i povređenost jer nije prisustvovala momentu kada njena mezimica izgovara sudbonosno “da”.

Sa druge strane, Lunin otac Gagi Đogani imao je drugačiju reakciju, on se obratio kćerki i zetu na Instagramu sljedećim riječima:

FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

– Vjerujem i vjerovaću uvijek u vas. Sijajte cijelog života ovako i uvijek se volite jako. Tvoja sreća, kćerko, je moje blago. Hvala ti, najbolji zete, na svakom njenom osmehu. Deka čeka Miju, volim vas dkeco – napisao je on na Instagramu.

Da podsjetimo, Luna Đogani i Marko Miljković vjenčali su se u tajnosti, a uskoro će njih dvoje postati roditelji jedne djevojčice, kojoj su odlučili da daju ime Mia, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije