Sudbine

“Odakle da počnem” Jelena Karleuša neutješna zbog smrti Marine Tucaković (VIDEO)

Marina Tucaković, najveći domaći tekstopisac, preminula je usljed posljedica kancera sa kojim se već dugo borila u svojoj 67. godini života.

“Odakle da počnem” Jelena Karleuša neutješna zbog smrti Marine Tucaković (VIDEO)
FOTO: R.RISTIĆ/RAS SRBIJA

Od trenutka kada su saznali za njenu smrt, utihnuli su svi na srpskoj estradi koji se emotivnim porukama opraštaju od žene koja ja zaslužna za najveće hitove u ovom dijelu svijeta. Ipak, ona je neko ko je u potpunosti obilježio karijeru najveće balkanske zvijezde Jelene Karleuše, koja je pokušavala na sve načine da pomogne Tucakovićevoj u borbi sa kancerom sa kojim se borila i njena majka Divna, prenose Novosti.

“Odakle da počnem? “Tihi ubica”, “Moj dragi”, “Ko ovu dramu režira”, “Upravo ostavljena”, “Magija”, “Ne smem da se zaljubim u tebe”, “Insomnija”, “Još te volim”, “Pucaj u ljubav”, “Slatka mala”, “Kazino”, “Žene vole dijamante”, “Samo za tvoje oči”, “Muškarac koji mrzi žene”, “Ko ti to baje”, “Baš je dobro biti ja”, “Ide maca oko tebe”, “Krimi rad”, “Ludača” i mnoge druge pjesme napisala je Marina. Kada sam došla kod nje sa Divnom da mi pročita tekst za ovu pjesmu koju upravo slušate, sve tri smo počele da plačemo dok je čitala već prve stihove i ja sad plačem dok ovo pišem jer ne mogu da vjerujem šta pišem. Mnogo mi je teško i to želim da podijelim sa vama da znate da je ova žena obilježila moju karijeru i život… Eto”, neutješna je Jelena Karleuša.

Prihvati notifikacije