Politika

Odbornici i članstvo ostaju u PDP: Nakon odlaska Galića, Borenović i Crnadak posjetili Šekoviće

Ponosan sam na naš Opštinski odbor u Šekovićima i odbornike PDP u Skupštini opštine koji su ostali vjerni politikama PDP i dosljedni svojim stavovima.

Odbornici i članstvo ostaju u PDP: Nakon odlaska Galića, Borenović i Crnadak posjetili Šekoviće
FOTO: PDP

To je izjavio predsjednik stranke Branislav Borenović koji je posjetio OO PDP Šekovići, nakon što je donedavni predsjednik tog odbora, narodni poslanik, Dragan Galić prešao u NPS.

– Da je PDP Šekovići jedan od naših najstabilnijih odbora pokazali su ovi ljudi, budući da niko nije napustio PDP nakon prelaska dosadašnjeg predsjednika odbora u drugu stranku. Danas su još odlučniji da održe jedinstvo, stabilnost i aktivno doprinose partiji i građanima Šekovića – rekao Borenović.

Pročitajte još

Kako je saopšteno iz PDP,  odbornik u Skupštini opštine Šekovići Dragan Stjepanović obećao je da on i kolega iz skupštinske klupe Drago Gužvić ostaju vjerni politici Partije demokratskog progresa.

– Ovdje smo od 1999. godine, od samog osnivanja partije. Ne podržavamo prelijetanja i uhljebljivanja ljudi koji su od partije dobili više nego što su zaslužili. Članstvo PDP u Šekovićima nije na prodaju i protiv takvih pojava stojimo snažno – rekao je Stjepanović.

OO PDP posjetio je i potpredsjednik stranke Igor Crnadak.

Prihvati notifikacije