Hronika

"ODJEĆA MI JE BILA NATOPLJENA KRVLJU" Zbog sukoba u saobraćaju bajker UNAKAZIO ŽENU

Ljiljana Veselinović (38) iz Jagodine tvrdi da ju je prošle nedelje na putu Ćuprija-Jagodina brutalno pretukao bajker D. K. (39), i to zbog nesporazuma koji su imali u saobraćaju!

"ODJEĆA MI JE BILA NATOPLJENA KRVLJU" Zbog sukoba u saobraćaju bajker UNAKAZIO ŽENU
FOTO: SCREENSHOT

Pretučena žena kaže za Kurir da se napad dogodio 25. maja oko 17.30.

Vozila sam ka Jagodini i na raskrsnici je trebalo da se uključim na glavni put. Pogledala sam lijevo i desno i uključila se. Poslije nekog vremena rođaka koja je bila sa mnom u kolima rekla mi je da nam se velikom brzinom približava motocikl. Pogledala sam u retrovizor i videla to vozilo – priča Ljiljana.

Kako kaže, ubrzo joj je s lijeve strane vozila prišao motociklista.

– Psovao je i vikao: “Kako si me tako isjekla!” Rekao mi je da sam ludača i psovao mi je cijelu familiju. Pokušala sam da mu objasnim da ga nisam vidjela i da nisam imala namjeru da ga isječem, ako sam ga uopšte i isjekla – kaže žena i dodaje da je D.K. potom stao motorom ispred njenog auta.

– Morala sam da stanem da ga ne bih udarila, ali je prije toga nekoliko puta kretao i stajao, kao da se namještao da ga oborim. Kada se konačno zaustavio, sišao je s motora, skinuo kacigu, došao do mojih vrata i otvorio ih. Vikao je i udario me dva ili tri puta u glavu.

Već poslije prvog udarca, priča Ljiljana, krv joj je krenula iz nosa. Dugi udarac je bio kao da ju je neko ciglom udario po glavi i posle nije baš sigurna šta se dešavalo jer joj nije bilo dobro, prepričala je Ljiljana i dodala da je napad kratko trajao, te da nije imala vremena da odreaguje.

– Krv je lila na sve strane. Moja rođaka je počela da vrišti. Rekla sam joj da zove policiju i Hitnu pomoć i da zapiše broj njegovih tablica – priča Ljiljana.

Prema njenim riječima, bajker joj je izvadio ključeve iz kola i bacio ih u obližnju njivu, poslije čega je otišao.

– Polomio mi je i pomjerio nos. Ne znam koliko sam krvi izgubila, ali sve na meni je bilo natopljeno. Ne mogu da vjerujem šta je čovjek uradio. Sve i da sam ga isjekla, ovo nije bio način da riješimo nesporazum. Zaista ga nisam vidjela. Postoji mogućnost da je bio u koloni, da je obilazio, jer se samo pojavio – priča povrijeđena žena.

Ljiljana Veselinović kaže da je policija brzo reagovala i pronašla bahatog motociklistu.

– Brzo su me pozvali na prepoznavanje, bilo je više muškaraca, ali sam ga odmah prepoznala. Zanimljivo je da je tada sklanjao pogled, nije stao kao muškarac da odgovara za svoje postupke. Ni traga od muškarčine koja je podigla ruku na ženu – priča Ljiljana.

Policija je uhapsila bajkera D.K. i protiv njega je podnesena krivična prijava za nanošenje teških povreda. Određen mu je i pritvor.

Prihvati notifikacije