Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ODLIČNI USLOVI ZA PRIPREME Odbojkaši Srbije posjetili Jahorinu (FOTO)

Sport
Autor:

Odbojkaši Srbije Jahorina

Načelnik opštine Pale Boško Jugović organizovao je danas izlet na Jahorinu za mušku seniorsku odbojkašku reprezentaciju Srbije, koja boravi na pripremama na Palama.

Jugović je rekao da su pokušali da približe Jahorinu odbojkašima jer su izrazili želju da je posjete.

On je naveo da su obezbijedili najbolje moguće uslove kako bi odbojkaški reprezentativci Srbije mogli obaviti pripreme, jer je cilj da sa Pala ponesu najbolje utiske, a to su stanovnici Pala obezbijedili svojim ponašanjem i gostoprimstvom.

Odbojkaši Srbije Jahorina

– Treći put reprezentacija Srbije boravi ovdje, mislim da će se uvijek vraćati, što su i obećali, jer su uslovi u sportskoj dvorani dobri, kao i nadmorska visina koja im obezbjeđuje najbolje uslove za pripreme – istakao je Jugović.

On je zahvalio timu reprezentacije i upravi što su izabrali Pale za pripreme, te poželio da ostvare najbolje sportske rezultate.

Foto: Srna

Reprezentativac Srbije Aleksandar Atanasijević izrazio je zadovoljstvo što treći put borave na Palama, ističući da su im najvažniji uslovi rada koji postoje na Palama i to je razlog zašto se stalno vraćaju.

Odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je na Pale 5. jula i boraviće do ponedjeljka, 15. jula, u okrivu priprema za turnir “C” grupe interkontinentalnih kvalifikacija za Olimpijske igre 2020. godine, kao i za Evropsko prvenstvo.

Kvalifikacije će biti igrane od 9. do 11. avgusta u Bariju u Italiji, a Evropsko prvenstvo biće održano od 12. do 29. septembra u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj.

Od dosadašnjih 29 šampionata Evrope odbojkaši Srbije učestvovali su na 25 i osvojili 10 medalja i to dvije zlatne, jednu srebrnu i sedam bronzanih.

Od kada se Srbija osamostalila 2006. godine, na evropskim prvenstvima osvojene su jedna zlatna i tri bronzane medalje

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO