Zabava

Odlučila da naplati intimu: Dejana Živković napravila profil na SAJTU ZA ODRASLE

Jedan od najuspješnijih domaćih modela Dejana Živković napravila je profil na sajtu za odrasle na kom će naplaćivati svoj privatni sadržaj.

Odlučila da naplati intimu: Dejana Živković napravila profil na SAJTU ZA ODRASLE
FOTO: DEJANAZIVKOVIC/INSTAGRAM SCREENSHOT

Naime, Dejana je o svom novom potezu obavijestila pratioce na Instagramu.

– Konačno je napravljen moj nov profil. Od sada slike i videe ću da izbacujem na svojoj veb stranici, tako da smo oni koji “swipe up” mogu da vide privatne slike i videe – napisala je Živkovićeva.

Kada se klinke na ovu opciju, direktno vas vodi na njen profil na sajtu Onli fens.

Na sajtu mnoge starlete imaju svoje profile. Intimne fotografije naplaćuju i cijene se kreću od 20 dolara do 100 dolara, dok za snimke traže veću sumu.

Među prvima je na ovaj način počela da “zgrće” novac starleta Anđela Veštica.

FOTO: FOTO: ANĐELA VEŠTICA/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: FOTO: ANĐELA VEŠTICA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako su prenijeli mediji, mjesečna pretplata za njen profil, na kojem objavljuje intimne fotografije, iznosi nešto više od 25 dolara (oko 2.500 dinara), uz “popust”, odnosno tromjesečnu pretplatu za 70 dolara.

– Tačno je, mnogo toga što svakodnevno radim je tamo, fotografije, snimci, kada se tuširam… Drago mi je što sam prva osoba kod nas koja je pokrenula ovakav sajt i sigurna sam da ću se time još dugo baviti. Može lijepo da se zaradi, ali ja i uživam dok me ljudi gledaju – rekla je Anđela Veštica nedavno za domaće medije.

Starleta i nekadašnja voditeljka rijalitija “Parovi” Ava Karabatić šokirala je region kada je objavila da prodaje fotografije na kojima je golišava.

Ava Karabatić, naime, na jednom sajtu za odrasle objavljuje fotografije na kojima je golišava i naplaćuje ih 350 kuna, a sada kaže da bi za njih tražila i više novca, kada bi pomenuta stranica to dozvoljavala, te za to navodi i iznenađujuć razlog.

– Tačno je da ih prodajem, ali mi je samo žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim veću cijenu fotografije, inače bih ih prodavala za 500 evra, s obzirom na to da sam Plejboj model i osoba koja vodi računa o svom izgledu – rekla je ona, piše Alo, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu