Hronika

"ODOŠE DVA MLADA ŽIVOTA" Poznanici se opraštaju od braće koja su stradala u teškom sudaru

Od dva brata koja su jutros nastradala u saobraćajnoj nesreći, Selmina H. (28) i E. H. (17) prijatelji i poznanici opraštaju se na društvenim mrežama. Njih dvojica su poginuli u saobraćajki koja se jutros dogodila kod Kraljeva, a u sudaru je teško povrijeđena i Selminova majka Neima H. (49).

"ODOŠE DVA MLADA ŽIVOTA" Poznanici se opraštaju od braće koja su stradala u teškom sudaru
FOTO: N. BOŽOVIĆ/RAS SRBIJA

Tuga i nevjerica nadvili su se na Rožaje u Crnoj Gori, odakle su mladići i povrijeđena žena. Iako tačan uzrok nesreće nije još sasvim jasan, prepostavlja se da je do smrti mladića došlo kada je Selmin, koji je upravljao “golfom”, krenuo u preticanje nekoliko vozila.

U susret mu je išao autobus privatnog prevoznika u kome su bili putnici i on se u njega, najvjerovatnije usljed smanjene vidljivosti, doslovno zakucao. Od “golfa” u kom su bili mladići i žena praktično nije ostalo ništa.

Nikome u Rožajama još nije jasno kako je moguće da su dva tako mlada života ugašena u jednoj sekundi. Selmin H. za koga se pretpostavlja da je odgovoran za sudar, izuzetno je volio automobile i vožnju, što se moglo vidjeti po objavama na njegovim društvenim mrežama. Volio je i tokom vožnje da se snima telefonom.

Ipak, korisnici društvenih mreža složni su u tome da je velika tuga i žalost što su mladići, koji su inače rođaci, nastradali u trenutku. Na mrežama se takođe pojavila informacija da bi sahrana mladića mogla da se održi sutra, mada to nije potvrđeno od strane porodice.

Da vas allah sastavi u dzenetu!Inna Lillahi ve inna ilejhi Radzi’un Svi smo Allahovi i svi se njemu vracamo

Posted by Rozaje on Wednesday, January 22, 2020

– Velika tuga, iz poštene i radne porodice odoše dva mlada života. Nema preticanja u magli, to mora da se zna – napisao je jedan od poznanika na društvenim mrežama.

Podsjetimo, vozač autobusa u koji se zakucao “golf” rekao je za Telegraf da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mjesta i odmah započeli izvlačenje tijela poginulih i povređene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa…

Žena povrijeđena u udesu nalazi se u teškom stanju i prebačena je u bolnicu u Kragujevac.