Društvo

Odvojite po 10 minuta dnevno i KRENITE DA MRŠAVITE

Za sve one koji godinama muče muku s kilogramima, a istovremeno nemaju vremena da se posvete ovom estetskom i zdravstvenom problemu, donosimo par rješenja za koje sigurno imate vremena, jer je potrebno odvojiti najviše 10 minuta!

Odvojite po 10 minuta dnevno i KRENITE DA MRŠAVITE
FOTO: SAFFRANEX/PROMO

Jutarnji trening

Podesite alarm 10 minuta ranije i na prazan stomak odradite kratak trening. Samo treniranje u ovo doba dana ima brojne pogodnosti za naš organizam, a ujedno topi kalorije više nego ukoliko treniramo kasnije.

FOTO: SAFFRANEX/PROMO
FOTO: SAFFRANEX/PROMO

Za one koji su u lošijoj kondiciji preporučujemo vježbu 5 Tibetanaca (na YouTubeu možete naći kako se ova vježba izvodi). Aktivira sve mišiće tijela, u zavisnosti od fizičke spreme možete varirati broj ponavljanja, a veoma je dobra jer se od nje nećete oznojiti.

Za one koji žele nešto intenzivniji trening, predlažemo kružni trening:

– plank (10 – 60 s)

– sklekovi (max. koliko možete, min. 10)

– čučnjevi (max. koliko možete, min. 20 ponavljanja)

Ove vježbe se rade po tri ponavljanja i za iste vam je potrebno 10 min.

Jutarnji napitak za mršavljenje

FOTO: SAFFRANEX/PROMO
FOTO: SAFFRANEX/PROMO

Za one koje više vole mršavljenje putem promjene ishrane, predstavljamo napitak za mršavljenje koji će učiniti čuda za vaš organizam.

Na prazan stomak popijte u mlakoj vodi pomiješano:

– pola iscjeđenog limuna

– malo izrendanog đumbira

– pola supene kašike himalajske soli

– supenu kašičicu organskog jabukovog sirćeta.

Ukus je, kao što pretpostavljate, najblaže rečeno loš, ali se vremenom naviknete, naročito kada vidite rezultate već poslije par dana korišćenja.

Jednom u pet dana je potrebno da u marketu kupite limun i svjež đumbir, a vrijeme potrebno da se napravi ovaj napitak je manje od 5 minuta.

Suplementacija

Korišćenje suplemenata za mršavljenje služi za one koji određene sastojke, koji utiču na mršavljenje, ne unose putem hrane, ili je pak riječ o sastojcima koje je teško nabaviti.

Jedan od takvih suplemeta je Saffranex (KLIKNITE ZA VIŠE INFORMACIJA O OVOM SUPLEMENTU). Sto odsto prirodan preparat koji sadrži: grejpfrut, slatku i crvenu pomorandžu, guaranu i cvijet šafrana. Pije se jedna kapsula uz doručak i druga uz ručak.

Veoma je efikasan za gubitak kilograma s predjela stomaka i butina. Takođe, cvijet šafrana utiče na smanjenje apetita i oslobođa nas stresa na potpuno prirodan način.

Vrijeme potrebno za ovaj vid mršavljenja je manje od jednog minuta dnevno.

FOTO: SAFFRANEX
FOTO: SAFFRANEX

Nema izgovora!

Ako zaista želite da regulišete vašu kilažu, sada zaista nemate izvogora! Odvojete maksimalno 10 minuta i obradujte sebe i svoje tijelo.

Za još bolje rezultate možete kombinovati neke od navedenih stavki ili, još bolje, prvo popijte detoks napitak, onda uradite jutarnji trening, a zatim uz doručak i ručak popijte SAFFRANEX.

Saffranex možete poručiti putem sajta www.saffranex.ba ili pozivom na broj 033/975 680!

A.E.