Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OGLASILA SE BUDUĆNOST Igraćemo ABA ligu ako…

Sport
Autor:

FOTO KK Crvena zvezda

Nakon sjednice Skupštine ABA lige oglasila se i podgorička Budućnost. U zvaničnom saopštenjem je pozdravljena odluka da se ne prihvati izveštaj za prethodnu sezonu, kao i da se ne produži mandat poslovnom direktoru Krešimiru Novoselu i direktoru takmičenja Žarku Čabarkapi.

-Nakon skupštine ABA lige u Banjaluci, Budućnost Voli se zahvaljuje gospodinu Igoru Dodiku, predsjedniku Lige, na odličnoj organizaciji i tehničkoj podršci svim predstavnicima klubova. Skupština je protekla u najboljem redu. Donijtene su odluke koje su za Budućnost Voli veoma bitne – nije prihvaćen izveštaj takmičarske sezone 2018/19 i dosadašnji menadžment više neće voditi Ligu.

Pogrešni potezi u finalu ABA lige, a posebno u petoj utakmici, rezultirali su odlaskom menadžmenta, što pokazuje spremnost klubova da preduzmu ozbiljne korake kako se situacija do koje je došlo prilikom finalne serije nikada više ne ponovi. Ono što nam svima predstoji je postavljanje sistemskog funkcionisanja ABA lige.

Budućnost Voli osuđuje sve nemile scene koje su obiležile finalnu seriju ABA lige. Nas interesuje samo košarka i bićemo deo ABA Lige isključivo pod uslovom da je jedini prioritet i cilj – košarka, stoji u saopštenju KK Budućnost, koje su prenijele Vijesti.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO