Hronika

OGLASILI SE HEROJI Spasli djevojku iz vatrene stihije, a sada spremaju akciju kako bi joj RENOVIRALI STAN (VIDEO)

Građevinski radnici, heroji zahvaljujući kojima je tinejdžerka (15) spasena juče iz zapaljenog stana na Donjem Dorćolu apelovali su na građane, firme i sve druge koji su u mogućnosti, da pomognu da se obnovi stan koji je izgoreo.

OGLASILI SE HEROJI Spasli djevojku iz vatrene stihije, a sada spremaju akciju kako bi joj RENOVIRALI STAN (VIDEO)
FOTO: NEMANJA.DRZAIC00/INSTAGRAM/SCREENSHOT

U video zapisu koji je Nemanja Držaić, jedan od njih objavio na svom Instagram profilu, Pavle Gavura je pozvao da se napravi žiro račun na koji će ljudi dobre volje uplaćivati novac, prenosi Blic.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ/RAS SRBIJA

– Poštovani ljudi, snimamo ovaj video samo da bismo nekako uspjeli da sakupimo sredstva da se djevojci sredi stan. Svi koji imate firme i koji imate mogućnosti da bilo kako pomognete, da se napravi neki žiro račun za nju ili majku. Ovaj video je namjenski za to da joj se sredi stan, da se pomogne. Koliko god ko može, značiće – poručio je Pavle Gavura u video snimku.

View this post on Instagram

Molimo vas da podelite ovaj video!

A post shared by Nemanja Držaić (@nemanja.drzaic00) on

Podsjećanja radi, u stanu na Dorćolu juče je izbio požar na 10. spratu, najvjerovatnije izazvan slavskom svijećom. Djevojka je istrčala na terasu sve vrijeme dozivajući pomoć, a prvi su dotrčali radnici sa obližnjeg gradilišta koji su je spasili sigurne smrti.

Ona je sada u bolnici, zadobila je stravične opekotine trećeg stepena i potrebni su joj donori kože.