Zabava

Oglasio se Ivanin muž nakon što je osvojila zlato: Njegove riječi su čista ljubav, zgodni trener puca od ponosa i sreće (FOTO)

Ivana Vuleta je po drugi put u svojoj karijeri postala šampionka Evrope na otvorenom, a sedmi put računajući i takmičenja u dvorani.

Oglasio se Ivanin muž nakon što je osvojila zlato: Njegove riječi su čista ljubav, zgodni trener puca od ponosa i sreće (FOTO)
FOTO: IVANASPANOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Tim povodom oglasio se njen suprug Marko Vuleta na svom Instagram profilu.

– Da li tvoja žena zna da leti – postavio je on pitanje na pomenutoj društvenoj mreži uz Ivaninu fotografiju.

Da podsjetimo, Vuleta i Španovićeva su bili u vezi dvije godine. Fitnes trener Marko Vuleta joj je vratio osmijeh na lice nakon kraha desetogodišnje veze sa bivšim partnerom Vladom za koga je i bila vjerena.

Vijest o vezi sa Markom osvanula je u medijima u decembru 2019, a tri mjeseca ranije, u septembru iste godine, Ivana je priznala da je raskinula sa vjerenikom Vladimirom Kumrićem, sa kojim je u ljubavi bila 10 godina.

Krajem 2019. Ivana je potvrdila da je uplovila u novu romansu sa Markom.

– Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lijepa stvar koja je obilježila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz svijeta atletike, ali ne manjka razumijevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim – rekla je Ivana tada za Telegraf.

Ivana i Marko ne kriju svoju ljubav, a svaki slobodan trenutak koriste za zajednička putovanja. Koliko je srećna i zaljubljena Ivana pokazuje i tako što nerijetko dijeli zajedničke fotografije sa Markom. Marko je fitnes instruktor koji je veoma aktivan na društvenim mrežama i prati ga skoro 70 hiljada ljudi. On često objavljuje svoje fotografije sa treninga, baš kao i njegova vjerenica. Na profilu mu stoji da je profesor sporta i nutricionista, osim što je personalni trener.

Par se vjerio u septembru pretprošle godine, a vjenčao u septembru prošle godine.

Prihvati notifikacije