Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Oglasio se mladi srpski igrač i otkrio ZAŠTO JE PRISTAO da igra za tkz. Kosovo

Sport
Autor:

Foto: @kosovanfooty_EN/Twitter

Ilija Ivić je postao prvi srpski fudbaler koji će nastupati za reprezentaciju tzv. Kosova. Mladi fudbaler (17), koji igra na poziciji štopera, nedavno je potpisao prvi profesionalni ugovor sa albanskim Fljamurtarijem, a sada je dobio je poziv u reprezentaciju takozvanog Kosova.

– Počeo sam da igram fudbal sa sedam godina i u Gračanici sam napravio prve korake. Bio sam dio Fljamurtarija tri godine i ovo smatram za svoj dom, svi su me lijepo prihvatili i sve je kako treba – rekao je Ivić.

Ilija Ivić je već član prvog tima Fljamuntarija i zimus je sa prvim timom bio na pripremama u Turskoj.

– Normalno da se radujem što igram za prvi tim Fljamurtarija, na pripremama mi je bilo sjajno jer sam vidio da se moj rad i kvalitet zaista cijene i to mi je dalo snagu da nastavim da radim istim tempom – dodaje mladi fudbaler.

Ivić se dotakao i igranja za reprezentaciju tzv. Kosova, pošto se pokajao jer je odbio poziv selektora, ali će prvom narednom prilikom zaigrati za selekciju igrača mlađih od 19 godina.

– Da, dio mene se kaje, ali u ovom momentu je za moju karijeru veoma važno da budem reprezentativac – objasnio je Ivić i u interbjuu za albanske medije koji je dao na srpskom, zaključio:

– Najveći cilj u karijeri mi je da zaigram u Ligi šampiona i da budem u nekom od najvećih timova. Recimo u Barseloni!

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO