Zabava

"Ogorčena sam, to je primitivno" Vericu Rakočević (74) napali zbog fotke u miniću, ona ZGROŽENA (FOTO)

Verica Rakočević (74) fotografijom na kojoj pozira u mini suknji, napravila je pravu pometnju na Instagramu.

"Ogorčena sam, to je primitivno" Vericu Rakočević (74) napali zbog fotke u miniću, ona ZGROŽENA (FOTO)
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Verica je, naime, pozirala u miniću, zbog čega se našla na meti prozivki da je ona „žena u godinama” i da ne treba da „glumi djevojku i da se takmiči sa djevojkama”.

Pored negativnih komentara, bilo je i onih koji su podržali kreatorku i uputili joj pregršt najljepših komplimenata.

Povodom „sporne” fotografije oglasila se i Rakočevićeva koja je stavila do znanja da bi svi trebalo da se oblači onako kako se osjećaju, prenosi Kurir.

– Vrlo sam svjesna svojih godina i trudim se da ih nosim u skladu sa energijom koju imam. Uopšte ne pripadam onoj kategoriji žena koja će se takmičiti sa mlađima, to mi je primitivno. Ogorčena sam na činjenicu da žena kada napuni 35, 40 godina mora da nosi kratku kosu, haljine duge do zemlje, ne smije da joj se vidi nijedan djelić tijela. To je glupost, treba da se oblačite onako kako se osjećate – rekla je ona i dodala:

– Pametna glava je bitna. Nekada mi je smiješno kada se dovodi u pitanje kada neko ko ima više godina mora nekako da se oblači. Niko meni ništa ne diktira, ja se oblačim kako ja želim, udala sam se za osobu koju želim. Način života, genetika, raspoloženje, to najviše utiče na ljepotu. Mi svoju sreću prenosimo na druge. Imati dobre noge i lijepo tijelo u 70 godina jeste privilegija ali je najmanje važno to prikazivati – ispričala je Verica.

Prihvati notifikacije