Zabava

“OKREĆEM SE I NOĆU I DANJU” Jelena Rozga u ozbiljnom strahu zbog MANIJAKA KOJI SU JE UHODILI

Pjevačica Jelena Rozga (43) 23. septembra nastupila je na beogradskom splavu Port, gdje je zabavljala beogradsku publiku sa kojom uvijek razmeni veliku količinu emocija.

“OKREĆEM SE I NOĆU I DANJU” Jelena Rozga u ozbiljnom strahu zbog MANIJAKA KOJI SU JE UHODILI
FOTO: NEMANJA JOVANOVIĆ/RAS SRBIJA

Jelena obožava Beograd, koji je uvijek asocira samo na sjajne koncerte i dobre žurke. Kako zbog trenutne situacije nije dugo nastupala, Rozga je priznala za Telegraf  da je vrlo uzbuđena, ali da je jedva čekala da se lati mikrofona i popne se na binu.

Nastupi i javna dešavanja uvek iziskuju sređivanje i svečana haljine od kojih se Jelena skoro pa odvikla jer nije nastupala dugo, piše Telegraf.

– Znači, nisam zalijepila vještačke trepavice nekih šest mjeseci i moram vam priznati da me malo peku oči. Izlazili smo tu i tamo, ali ovako miniće ja ne nosim privatno, uvijek sam u nekom džinsu, pa nisam se sredila ovako nekih možda dva i po mjeseca – priznala je Rozga.

Iako je skoro cijeli karantin provela u rodnom Splitu, gdje je uživala sa porodicom, pjevačica je ipak neko vrijeme bila u ozbiljnom strahu zbog manijaka koji ju je proganjao.

– Strašno… Nije jedan, dva su bila. Eh, da je jedan, dosadno bi bilo da je jedan. Nije mi bilo svejedno, ali sam imala društvo koje mi je pomagalo i dolazili su uveče kod mene, kada sam šetala sa Ringom (njen pas, prim. aut) – kaže ona i dodaje da se sada i noću i danju okreće iza sebe.