Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Okršaj bivših ljubavi pjevača Željka Šašića: “Sonja me je nazvala ku**etinom i ŠUTNULA”

Zabava
Autor:

Foto: Instagram/Screenshot

Katarina, djevojka pjevača Željka Šašića, uznemirena je nakon sukoba sa Sonjom, bivšom ženom Ace Lukasa, koji se desio u subotu uveče ispred jednog beogradskog restorana.

– U trenutku kada sam otišla do toaleta, Sonja je stajala sa drugaricama i smijala mi se onako podrugljivo. Pokazivale su prstom na mene, stvarno sam ostala u šoku. Koji je to nivo – priča Katarina.

Sonja Vuksanović negirala je za “Blic” da je došlo do okršaja.

Katarina je dodala da postoje kamere u lokalu, te da je sve dokazivo.

Foto: Instagram/Screenshot

Katarina Lazić: Ne razumijem to mafijanje

– Ne želim da se kroz medije prati cijeli slučaj. Ne razumijem to mafijanje i glumljenje da si mafijašica. Stvarno sam bez komentara. To ne priliči nekome ko ima toliko godina, ko je dama, majka dva djeteta. Čak sam je poštovala zbog Željka jer imaju zajedničko dijete. Sve je sada na nadležnim organima i zna se kako ide ta procedura – ispričala je ona.

Na pitanje šta može biti razlog napada, Katarina dodaje da “očigledno žena ne može da se pomiri sa tim da je neko ljepši i mlađi od nje”.

– To da li ona ima problem sa bivšim muževima i njihovim djevojkama, to nije moj problem. Svako svoje godine treba da nosi dostojanstveno – kaže Katarina.

Sonja Vuksanović o sukobu je rekla da se ništa nije desilo.

– Ja ne znam ni ko je ta. Nikakav incident se nije desio. Taman posla. Nisam bila na saslušanju. U tom restoranu sam bila sa prijateljima. A ne znam ni ko je ta. Ne pratim zaista djevojke bivših muževa, ne interesuje me. Ne znam stvarno. Ta slava preko mojih leđa i što misle da mogu da koriste trenutak, to me ne interesuje – poručila je Sonja za “Blic”.

Šta se tačno desilo u noći između subote i nedjelje

Kako “Blic” saznaje od izvora iz policije, u noći između subote i nedjelje policiju je pozvala Katarina Lazić.

Foto: Instagram/Screenshot

– Katarina je rekla da je vjerenica Željka Šašića. Ispričala je da se na izlasku iz restorana Sonja zaletila i šutnula je u zadnjicu i krenula da joj govori niz uvreda i da je omalovažava. Nikakvih vidljivih povreda nije bilo na Katarini, a policija joj je saopštila da mora da ode na pregled i da to donese u policijsku stanicu Novi Beograd radi podnošenja krivične prijave, dok su dežurni policajci napravili službenu bilješku. Na pitanje policajaca da li želi da pozovu Hitnu pomoć, rekla je da neće – kaže izvor “Blica” blizak policiji, i dodaje: “Sonja je ispričala da je bila u restoranu, da joj niko nije prilazio i da ni sa kim nije imala sukob”.

– Rekla je da zna ko je djevojka koja je zvala policiju i da je u pitanju djevojka njenog bivšeg muža. Sonja je rekla i da Katarina hoće preko nje da se dokopa slave i zato joj sve smješta. Tvrdila je da je nije ni pipnula niti ju je vrijeđala – priča izvor “Blica”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO