Zabava

OKRŠAJ ZBOG VILE Rasta ne da Ani kuću, kupio sebi luksuzan stan, a OVO je pjevačica tražila

Stefan Đurić Rasta navodno je obustavio radove na izgradnji vile u Velikom Mokrom Lugu, koji su započeti još prije tri godine dok je bio u braku sa Anom Nikolić.

OKRŠAJ ZBOG VILE Rasta ne da Ani kuću, kupio sebi luksuzan stan, a OVO je pjevačica tražila
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

Rasta je odlučio da ne završi kuću na 10 ari placa zato što je Ana prilikom razvoda tražila da joj pripadne pola nekretnine, budući da su započeli da je grade u vrijeme najveće ljubavi, piše Srpski telegraf.

Na mjestu gdje je trebalo da bude luksuzna vila od pola miliona evra još je gradilište, a radovi nisu odmakli ni pedalj. Bukvalno je sve stalo onog trenutka kada su se Ana i Stefan razveli. Ona je tada tražila da pola kuće pripadne njoj, čemu se on protivio. Bio je za to da se nekretnina stavi na kćerku, a da vilu do njenog punoljetstva iznajmljuju, što Ana nije htjela ni da čuje – tvrdi izbor ovog lista i dodaje:

– Oko toga su se baš sukobili, tako da je Rasta rekao da vilu neće ni sagraditi dok mu kćerka ne poraste. Umesto da završi radove, Rasta je novac uložio u stan u koji se nedavno uselio. Nije mu palo na pamet da ulaže u nešto oko čega će se posle suditi, budući da su radove otpočeli dok su bili u braku i finansijski su zajedno učestvovali u istom.

Kako se dalje navodi, Rasta je navodno ponudio Ani da joj isplati njen deo, a da on sam završi kuću, na šta ona nije željela da pristane, a ni pjevačica ni reper za sada nisu komentarisali ove navode.

(Blic)